Автор
Десислава Недева

Вижте кой е вашият най-успешен месец според зодията

Според астролозите, за всеки един знак от зодиака съществува месец от 2020-та година, който ще бъде най-силният откъм професионална реализация, свързан с издигане в кариерата, нови идеи и планове за бъдещето. В зависимост от вашата зодия и небесните конфигурации, които се образуват през различните месеци, може да се предскаже с изненадваща точност кога може да очаквате раздвижване и успех на работното място.

Затаете дъх и разберете в следващите редове кой ще е вашият щастлив месец през тази година...

Овен – март

Овните ще бъдат най-отворени за променя в началото на пролетта. Тогава тяхната планета-управител, Марс, ще се присъедини към Юпитер и ще ги изненада с невероятно разширение и нови възможности да обогатят своя професионален опит. Към края на месеца Плутон също ще се включи в общата картина и ще донесе промени и сериозни лични трансформации, които значително ще повишат личната мотивация на Овните.



Телец – юли

Независимо дали обмисляте някакви промени в кариерата или пък вече работите по тяхното осъществяване, месец юли ще бъде ключовият момент, когато нещата ще започнат да се материализират. Планетата – управител на зодия Телец е Венера и през този месец тя ще завърши своя цикъл на ретроградното си движение и ще предизвика фурор в професионалния ви свят.

Близнаци – октомври

С идването на есента, ще почувствате нуждата да се дистанцирате малко и да преразгледате своите приоритети. Къде се намирате в момента, а къде искате да бъдете след няколко години? Меркурий като естествен управител на зодия Близнаци ще влезе отново в своята ретроградна фаза и ще донесе със себе си нуждата от подобна ретроспекция. Успехът ще дойде при вас заедно с блясъка на чистия ум, който ще ви покаже правилната посока на движение в професионален план.

Рак – май

През последната година и половина Раците са прекарали в оправдаване на прекалено високите изисквания, които са си поставили пред себе си. С настъпването на месец май, планетите ще се подредят в тяхна полза и най-накрая ще разберат, че целият труд, който са положили и стрес, който са изпитали, са си заслужавали. Ще се чувстват успешни, горди със себе си и готови да се справят с всяко едно предизвикателство, което застане на пътя им.



Лъв – март

Годината стартира ударно за представителите на зодия Лъв и същата тенденция ще се задържи и през този месец. Усещате с всяка фибра на своето тяло, че сте на правилния път в личен и професионален план и това ви дава увереност да преследвате мечтите си и да взимате важни решения, които ще окажат сериозен ефект върху бъдещето ви.

Дева – май

За представителите на зодия Дева, май ще бъда най-успешният месец за 2020-та година. Планетата – управител Меркурий ще пребивава в съзвездието Близнаци, където се чувства повече от прекрасно, заедно с Новолунието в същия знак, което ще им осигури ясна мисъл и ще ги зареди с повече мотивация да доказват себе си. Периодът е особено подходящ за стартиране на нови проекти и реализиране на отдавна планирани дейности.

Везни – септември

Цялата година ще бъде особено успешна за представителите на зодия Везни, но най-голям разцвет ще усетят през месец септември. Както Слънцето, така и Меркурий ще транзитират през вашия знак и ще ви донесат много позитивна енергия, а промяната, която ще се случи точно тогава, ще бъде удовлетворяваща и освежаваща. Работохолизмът ви ще бъде възнаграден и хубавите неща ще се случват с лекота, защото ще получите и подкрепата от висшестоящ колега.



Скорпион – юли

Скорпиони, юли е вашият месец, затова действайте. Нищо че тогава стартират повечето летни ваканции, за вас работата тепърва започва. Марс навлиза в Овен, където е на трон и ви дарява със сила, увереност и решителност да покорявате професионални върхове. Особено ако имате недовършени задачи, юли е най-подходящият месец да ги задвижите, ако искате да бъдат успешни и доходоносни.

Стрелец – април

Цялата 2020-та година ще бъде успешна за представителите на зодия Стрелец. Тя буквално ще ги изстреля в космоса в кариерно отношение. Ще си извоюват не само повишение, но и сериозно увеличение на заплатата. Възможно е дори конкурентна фирма на тази, в която работите да ви предложат по-примамливо предложение от настоящата ви позиция. Като цяло възможности няма да ви липсват, важното е да разберете как да се възползвате от тях по най-добрия начин.

Козирог – октомври

Октомври се очертава да бъде доста динамичен в позитивен план за вас, Козирози. Подредбата на планетите ще бъдат във ваша полза и ще получите заслужено признание от шефовете си. Всички знаем, че въпреки материалистичния си подход в живота, Козирозите всъщност поставят кариерата на първо място. За тях престижната професия и почестите са много по-значими отколкото месечното им възнаграждение.

Водолей – май

Това е месецът, в който трудът на Водолеите най-после ще бъде забелязан и оценен от когото трябва, при това подобаващо. Те се славят като ексцентрици и борци за справедливост. Занимават се често с хуманитарни и благотворителни дейности. Това е път в живота, който е сложен и не винаги получава нужната адекватна оценка. Но през месец май Водолеите ще блестят с оригинални идеи и иновации, които няма да останат незабелязани.



Риби – юни

Юни е месецът, в който Рибите ще се чувстват най-енергични и продуктивни. Планетата на действието, Марс, се намира в Стрелец и аспектира Слънцето ви, като ви дава импулса да творите и да работите, докато не постигнете мечтите си. Времето е изключително подходящо и за набелязване на нови цели, за които да се борите, с емоция и състрадание, на които само вие сте способни. Егото ви е доста силно, но в здравословни граници, което пък ви амбицира допълнително да дадете най-доброто от себе си за постигане на максимални резултати.

Четете още: 7 причини любовта с жена Рак да е завинаги