Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Водолеи, декември ви носи нови възможности и вълнуващи емоции в любовта

Скъпи Водолеи, през декември ще видите светлината в края на тунела, така че ще можете да погледнете по-смело в бъдещето. С подновена увереност ще ковете планове за бъдещето през новата година.

На работа е добре да бъдете внимателни. Нещата няма да са особено негативни, но все пак трябва да се движите с повишено внимание и да сте нащрек през цялото време. В крайна сметка ще постигнете по-добро управление на вашите бизнес дела. Сатурн ви насърчава да не поставяте задълженията на заден план, тогава винаги ще имате свободни ръце да реагирате на благоприятни възможности.

Вашите амбиции са пламенни и сте готови да покажете на света защо никога не сте втори, а винаги най-добрите. Освен това можете да видите положително развитие в професионалното сътрудничество и да изпитате благосклонността на планетарната обстановка. Ако в момента сте без работа, това е чудесен момент да побързате и да намерите друга възможност. Мнозина ще обновят жилищното си пространство. Може да искате да актуализирате или обновите нещо.

През декември е важно да останете на повърхността, да не експериментирате, да не провеждате реформи. Бъдете внимателни към другите, защото някои хора могат да ви въвлекат в непредвидими, трудни и объркващи ситуации. Несъзнателно, сами също можете да си създадете неприятности и проблеми.

С Юпитер във вашия знак, а също и благодарение на Марс, ще бъдете в топ форма през декември. Почти през целия месец ще събирате сили и ще се подготвяте за нови стартове през следващата година.

В любовния си живот през този месец ще преживеете интересни развития, стига да помогнете на ситуацията. Вашата интимна връзка навлиза в нова фаза, което ви кара да се чувствате сякаш всичко, което ви държеше в застой досега, започва да се разрешава. Вселената ви подтиква да излезете от блатото и да направите още една крачка напред. Ако сте необвързани и търсите партньор, поемете инициатива и се движете с оптимизъм към тях.

Четете още: Козирози, декември ви носи неподозирани шансове и върховни успехи