Автор
Десислава Недева

Жената Лъв търси съюзник, а не покровител в любовта

Не може да объркате жената Лъв с никоя друга. Когато влезе в стаята, всички погледи са приковани към нея. Когато говори, хората наострят уши, за да я чуят, a когато се облича, тя има за цел да предизвика незабравимо впечатление и, разбира се, успява да го направи. Тя е магия, стихия и вдъхновение, но каква е в любовта, разберете в следващите редове.



В любовта Лъвиците подхождат само по два начина – всичко или нищо. Те се отнасят към всеки един аспект от живота с отдаденост и страст, но сякаш в любовта това тяхно свойство е двойно по-подчертано. Ако досега сте смятали, че красивата и романтична любов, която само сте гледали във филмите и за която сте чели в романите, е просто художествена измислица, то с жена Лъв до себе си ще разберете, че тя наистина съществува. Това е любов като влакче на ужасите – с изпепеляващи върхове и спиращи дъха спадове. Тя поставя своя партньор на пиедестал, но очаква същото отношение и не би се задоволила с нищо друго освен с най-доброто.



Жената Лъв се влюбва бързо и лесно, при това до край. Това, разбира се, не означава, че е леконравна, а веднага щом усети, че си има работа с правилния за нея човек, не си губи времето в размисли и страсти иска ли го, или не, а се гмурка директно в дълбокото. Също както животното лъв тази жена е териториално настроена в любовта и има леко собственическо чувство към своя партньор.

Когато се намира в сериозна връзка, жената Лъв е изключително предан и лоялен партньор. Тя очаква срещу нея да стои също толкова отдаден, уникален, независим и силен характер, какъвто е нейният. Лъвицата не търси покровител, а съюзник в лова, с когото да опознава дебрите на джунглата. В замяна тя ще му подари своята лоялност, щедрост и топлина. Когато имате такава жена до себе си, може да сте сигурни, че никога няма да ви е скучно, еднообразно и монотонно. Тя ще се погрижи да осигури както красивите и щастливи промени, така и стабилно количество драми в иначе сивото ви ежедневие. Да, понякога ще имате чувството, че си играете с огъня по време на общуването си с нея, но накрая ще разберете, че целият този адреналин от острия ѝ и леко опасен характер, си заслужава. Доверете ми се, тя е жена, която знае какво прави и няма да съжалявате за нито един миг, в който тръпнете в очакване какво е следващото приключение, което ще ви поднесе изневиделица на масата. Зодиите, с които най-много си подхожда и които притежават силата и смелостта да споделят живота си с тази лавина от емоции, това са Близнаци, Стрелец и Везни.



Сексът е важен за Лъвицата. Много важен бих казала. Физическата близост я прави още по-привързана към вас и служи като доказателство за собствената ѝ значимост и привлекателност. Тя си пада по секси бельото и обича да води парада в любовната игра. Понеже има авантюристичен дух, е склонна да експериментира в спалнята. Сексуалното желание е водещо при нея, а в леглото е истинска фурия. Жената Лъв е умела любовница, но не само се грижи да достави върхово удоволствие на своя партньор, а и изисква да получи аналогично старание в любвните ласки. Нейните ерогенни зони се намират в областта на гърба и гръдния кош. Зтова, ако искате да задоволите тази жена-мечта, обърнете специално внимание на тези части от тялото, като нежно ги изследвате с върховете на пръстите си. Ефектът ще бъде мигновен и бих казала доста траен.



Домът ѝ ще бъде спретнат, чист и функционален, но не очаквайте да се задържа прекалено дълго в него. Нали помните, че приключенията я зоват. Особено внимание ще бъде отделено в избора на легло, тъй като също като голямата котка, жената Лъв обича да си почива често, при това качествено.

Но запомнете, че преди всичко тя е жена с ослепителна усмивка, голямо сърце и е способна да превърне всяка своя мисъл в реалност.

Четете още: Жената Дева дава всичко за теб в любовта