Автор
Десислава Недева

Жените с най-проклет характер са от тези 3 зодии

Всяка една зодия има определен набор от качества и още един куп недостатъци. Няма съвършени хора, но определено някои представители на зодиака са доста по-трудни за общуване от други. Вижте кои са 3-те най-проклети зодии и действайте с повишено внимание, когато си имате вземане-даване с някоя от тях:

Скорпион

Тук определено предполагам, че няма изненадани. Страстният и пламенен Скорпион е известен с желанието си да доминира и упражнява волята си над останалите. Погледнато от положителната страна на нещата, той наистина е харизматичен лидер в офиса и чувствен любовник в леглото, но определено не искате да се срещате с негативната част от неговия характер. Когато е раздразнен, той може буквално да ви скъса нервите, без да прилага какъвто и да е физически контакт. Неговата манипулативна натура може така да ви оплете в мрежите си, че да не можете да си поемете въздух седмици наред. Затова по-добре не го провокирайте по какъвто и да е начин, за да не ви се наложи да опитате от отровата му.

Рак

Раците са едни от най-чувствителните представители на зодиака и много добре знаят как да боравят с емоционалната интелигентност, която притежават по рождение. Когато са в лошо настроение, просто избягвайте да се мякате пред очите им, защото могат да вгорчат и най-щастливия ви ден. Това е един от най-нестабилните знаци в астрологията и можете да очаквате промяна в поведението им по всяко едно време, което е в състояние да изнерви и най-стабилния и спокоен индивид на планетата. Представителите на зодия Рак са изкусни манипулатори и могат да обърнат всяка една ситуация в своя полза, а вас да изкарат най-черния.

Близнаци

Ако познавате някой представител на зодия Близнаци, вие вече сте наясно с непредсказуемия им характер. Да, те са умни, схватливи, интелигентни и комуникативни, но тъмната им страна е наистина зловеща. Те променят мнението си прекалено бързо, трудно се разгадава както настроението, така и поведението им и могат дълго време да ви хвърлят прах в очите, преди да разберете истинската им същност. Докато се усетите, те ще са настроили целия свят срещу вас и накрая пак вие ще излезете виновния от цялата ситуация. Макар всички Близнаци да изглеждат забавни и приятни за общуване, моят съвет е да бъдете внимателни в споделянето на прекалено лична информация с тях. Не знаете за какви цели ще бъде използвана.

Четете още: Грозната истина за всяка една зодия