Автор
Десислава Недева

Жените зодия Везни са най-мъдрите в зодиака. Вижте защо!

Първото нещо, което трябва да имате наум, когато става въпрос за жена зодия Везни, е че тя е умопомрачително красива и чаровна и търси мъж, който да оценява качествата ѝ подобаващо. Тя няма да се задоволи с нищо друго, освен най-доброто.

Дипломатична, комуникативна, артистична и изтънчена, жената Везни е наъпно наясно с качествата и недостатъците, които притежава. В своя живот тя е в постоянно търсене на щастие, забавление, наслада, но най-вече на съвършенсто и работи здраво, за да осигури високия стандарт, който вярва, че заслужава.



Зодия Везни се управлшва от планетата на красотата и любовта - Венера. Като нейна покровителка, тя изпълва дните ѝ с хармония и баланс във всичко, което прави. Но нека разгледаме по-подробно обаятелния характер на тази дама, за да разберем защо излъчва такава непоправима аристократичност.

Основни характеристики на везнишкия характер

Когато за първи път се сблъскате с личността Везни, вие сте толкова заслепени от нейната красота, грация и добронамереност, че не можете дори да си представите колко силна може да бъде тя в споровете и търсенето на истината. Тя в никакъв случай не е само красивата обвивка, която представя на света, а притежава дълбока и комплексна душевност, която буквално ви хипнотизира. Тази дама привлича всички в своята орбита, обича да изглежда добре и да получава одобрението на околните, за което много се старае, а действията и думите ѝ винаги са обмислени и премерени.



Външен вид

Тази жени има извити вежди и когато се усмихне, на лицето ѝ се виждат очертанията на едно истинско сърце. А усмивката ѝ …. има нещо магическо и божествено в тази усмивка, сякаш е открадната от някой ангел, малко преди да реши да дойде на тази земя. Почти винаги жената с акцентиран знак Везни в наталната си карта има трапчинки, а смехът й е като звън на празнични камбани. Тя цялата е една магия, поезия, прелестно създание. Тялото ѝ е стройно, но притежава женствените извивки на ренесансовия идеал за красота.



Но кое всъщност я прави толкова специална?

Жената Везни е непоправима романтичка. Като всеки друг нормален човек на тази планета, тя също е преживявала не малко разочарования, но това не може да ѝ попречи да вярва безрезервно в щастливия край. Да, понякога очаквнията ѝ могат да бъдат наистина нереалистични, но не се притеснявайте. Тя никога няма да ви нагърби с непосилен товар, защото е деликатна и премерена в своето поведение.

Няма да внасям излишно напрежение, вижте “магическите способности” на тази очарователна дама от зодиака:

Сантименталност

Жената Везни е деликатно и състрадателно същество, която плаче на филми и тънки обиди. Когато е тъжна и депресирана, става саркастична и драматично поетична. В каквото емоционално състояние да се намира обаче, тя винаги успява да запази самообладание, аналитична мисъл и адекватни реакции.

Философско отношение

Жените от зодия Везни притежават невероятния талант да виждат нещата в перспектива, което се оказва доста полезно, когато им се налага да взимат важни решения в своя живот. Те гледат философски на света, който ги заобикаля, сменят постоянно перспективата и изчисляват потенциалните рискове и възможности.

Баланс и още баланс

Везните постоянно се лутат между болката и насладата. Дори без тежки травми от детството, тези жени са носителки на вътрешни противоречия, които ги отдалечават все повече и повече от постигането на така бленуваната хармония в своя живот. За щастие, те успяват да балансират крайните прояви на своя характер, благодарение на умението си да подхождат с разбиране и толерантност във всяка една ситуация. Същността им е една еманация на справедливостта, а истината е висша ценност в техния живот.

Четете още: Влюбени сте в Скорпион? Поемете този риск.