Златният любовен съвет, в който трябва да се вслушате според зодията

Ето кой е най-основният и златен съвет към всеки отделен знак от зодиака по отношение на любовния му живот.

Овен: Не вдигайте скандали за каквото ви падне!

Овните често влизат в безсмислени конфликти, цупят се за щяло и нещяло на половинката си, които често могат да прерастнат в бурни скандали. Абе, с други думи, правят от мухата слон. Успокойте топката и намерете баланса. Научете се да бъдете по-въздържани и умерени в отношението и поведението си към любимия.

Телец: Не обсебвайте половинката си!

Оставете партньора си да диша. В стремежа си да покаже колко силно обича, влюбеният Телец отрупва с такова обсебващо внимание половинката си, че в един момент тя може да се чувства притисната. Внимавайте с баланса при изразяването на чувствата си. Давайте по-често пространство на партньора си, дори и той да ви липсва. Така ще го задържите по-успешно!

Близнаци: Не забравяйте собствените си хобита и интереси!

Близнаците лесно могат да загубят своята идентичност, когато са във връзка. Те са склонни да се увлекат по хобитата и интересите на своя партньор и напълно да забравят за своите собствени. Така в началото на всяка своя връзка те са много интересни и одухотворени и имат много какво да кажат, но в даден момент, сякаш се изчерпват...

Рак: Доверете се на своя партньор!

Представителите на зодия Рак копнеят за сигурност, особено в романтично отношение. Не винаги обаче те изпитват доверие и често подлагат на съмнение почти всяка дума или действие на половинката си. Научете се да гледате на връзката си по-спокойно. И стига с тези излишни и неподплатени с нищо съмнения. Простосе отдайте и наслаждавайте на любовта.



Лъв: Не засенчвайте половинката си!

Искате внимание, е, получавате го. Освен да взимате обаче, мили Лъвове, научете се и да давате. Знаете, че в една връзка трябва да има взаимност и когато искате любов, трябва и да я давате. Позволете на половинката си и тя да се почувства и да се види в целия си блясък, обичана и специална, така както и тя ви кара да се чувствате.

Дева: Приемете партньора си с недостатъците му!

Девите са известни с критичното сиотношение към себе си, но често са най-трудни за партньорите си. Ако искате половинката ви да разбере колко много я обичате, научете се да приемате нейните недостатъци. Спрете да ѝ правите излишни забележки и да следите действията ѝ „под микроскоп“.

Везни: Отстоявайте себе си!

Мили Везни, не позволявайте на вашата нужда да бъдете харесвани от всички, да заличават от съзнанието ви вашите истински желания и мечти. Ако искате да изразите мнениетоси по даден въпрос, направете го. Стига сте се съобразявали с другите. Половинката ви няма да ви обича по-малко, ако веднъж ѝ наложите вашата гледна точка!

Скорпион: Твърде злопаметни сте. Забравете за обидите!

Хората от зодия Скорпион са много злопаметни и често са склонни да си отмъщават. Но ако сте от този знак и искате да имате успешна, дългосрочна връзка, трябва да внимавате с хапливите, злостни и груби коментари към половинката си. Дори да сте ѝ ядосани, вдишайте и издишайте десет пъти и всичко ще е наред!

Стрелец: Някои неща трябва да се премълчават!

Стрелците са много честни по натура, но понякога са твърде прями и изказват дори и най-суровите си мнения. Да бъдеш правдив е ключово за всяко добро партньорство, но е важно не само какво казваш, но и как точно го казваш. Понякога е по-разумно човек да премълчи някои неща в името на едно по-светло бъдеще с половинката!

Козирог: Отпуснете се!

Козирозите приемат сериозно ангажимента, който върви с една връзка..., ама твърде сериозно. Понякога те влагат огромни усилия и имат доста високи очаквания от своите романтични взаимоотношения. По-добре се насладете на чистата радост от любовта си, вместо да се притеснявате за неща като например това дали сте по-млада/по-възрастна от партньора си. Позволете си да оглупеете от любов!

Водолей: Вслушайте се и в другата гледна точка!

Вие сте знакът гений, Водолей! И все пак и вие си имате своите кусури, когато става въпрос за любов и взаимоотношения. Например, винаги смятате, че сте прави за нещо. В любовта обаче трябва да сте отворени към гледната точка на партньора си. В крайна сметка, може да се окаже, че и вашата половинка е гений, нали?

Риби: Не се правете на герой!

Рибите могат да бъдат малко саможертвени, за хората, които обичат. Но може да изненадате себе си (и със сигурност партньора си), ако от време на време изказвате недоволството си по-ясно, вместо да го премълчавате. Не може винаги да сте съгласни с половинката! Успешните връзки са двустранни и се базират на даване и получаване, а не само на даване!

Четете още: Как изневеряват жените според зодията