Продължение.

Дева

Любимите думи на представителките на тази зодия са “ред” и “организация”. Те предварително са планирали заниманията си за отпуската, но флиртът за жалост изобщо не присъства в разписанието им. Те оставят това на случайността и късмета. А и онези, които попаднат в прегръдките на Дева, ще са истински щастливци, защото обикновено в секса са далеч по-малко последователни и педантични.

Везни

Представителките на зодия Везни обикновено много добре знаят какво правят, когато по време на отпуска флиртуват с всеки срещнат. Колкото и лекомислени да изглеждат, те са наясно, че порнофилмите никога не свършват със сватба на главните герои и че курортната любовна авантюра едва ли ще доведе до нещо сериозно. Това обаче не им пречи да се наслаждават на самия процес – в крайна сметка не са и смятали да “инвестират” каквито и да било сериозни чувства в летните си флиртове. “Нищо лично” – просто двама души, които са се оказали на едно и също място по едно и също време.



Скорпион

Ако в ежедневието си представителките на зодия Скорпион са свикнали да са заобиколени от обожатели, то по време на отпуската това може да се промени. Скорпионите може да се сблъскат с два проблема – това, че обаянието им не може да прескочи езиковата бариера и че почти никой мъжете наоколо не е склонен да води високоинтелектуални разговори по време на годишната си отпуска. Тези проблеми обаче могат лесно да се решат – Скорпионите просто трябва да забравят за думите! Еротичното им излъчване е достатъчно силно и без думи.

Стрелец

Представителките на зодия Стрелец през повечето време са в отлично настроение и буквално светят отвътре. Желаещите да се стоплят в лъчите на тази светлина обикновено са много, така че на Стрелците им остава само да направят избора си. Най-често отхвърлят “кандидатурите” на вечно скучаещите мъже и на онези, които мислят преимуществено за секс. Стрелците харесват атлетични мъже, водещи активен начин на живот, способни да превърнат обикновената почивка на море във вълнуващо приключение.

Козирог

Прагматичните Козирози разграничават ясно голямата Любов и леките летни забежки със сексуална насоченост. Може би на някои това им се струва крайно неромантично. Тези момичета обаче рядко се прибират у дома с разбити сърца и никога не преживяват тежки любовни разочарования по половин година. От друга страна мъжете буквално се плашат от категоричното излъчване на Козирога “от теб искам само секс и нищо повече”.

Водолей

Да бъдат различни и да се открояват в тълпата – това искат Водолеите, както в ежедневния си живот, така и по време на отпуска. Дори на някой да не му хареса поведението им, това не ги вълнува. Те нехаят за мнението на мнозинството и вярват, че ще се намери такъв мъж, който да оцени оригиналността и чара им. Водолеите са “единаци”, обичат да пътуват сами и без компания, да се наслаждават на свободата и независимостта си. Идеален обект за летния им флирт може да стане някой от курортния персонал (няма значение дали е управител или сервитьор) – така любовната авантюра няма да им отнема твърде много време през деня и ще ги ангажира само вечер или сутрин.

Риби

Представителките на тази зодия обикновено са твърде срамежливи, за да започнат курортна любовна авантюра. Те по-скоро ще потънат в земята от срам, отколкото да направят първата крачка към непознат мъж, колкото и да е привлекателен той. Перфектният вариант за тях е да заминат на почивка със свои по-общителни приятелки. Сред привлечените от тях мъже със сигурност ще се намери някой, който ще обърне внимание и на плахата Риба. Удоволствието от флирта за Рибите обаче е краткотрайно – те първо се влюбват, но после започват да се измъчват от мрачни мисли за скорошния край на отпуската и любовната авантюра.