Автор
Теодор Муховски

3 зодии ще претърпят сериозни промени до 3 декември

Тази година ретроградният Нептун ще продължи чак до 3 декември. Това е планетата на мечтите и илюзиите. Тя ще ви помогне да постигнете това, което сте си планирали. Някои от зодиите трябва да пренастроят своите бъдещи намерения и планове, затова е по-добре да останат насаме със себе си и да си направят равносметка какво искат да постигнат и на каква цена.

Ето кои са зодиите, на които животът ще претърпи промяна:

Зодия Близнаци

Въпреки, че обичат да са заобиколени от всякакви хора, този период ще бъде творчески за тази зодия.

Близнаци, намерете време за себе си, спрете да потискате неизказаните си чувства и емоции. Отдайте се на заслужена почивка, релаксирайте активно - това ще ви зареди с положителна енергия. Свалете ненужното напрежение от плещите си, то не ви носи позитиви. Ако успеете да се усамотите, ще намерите отговорите на въпросите, които ви измъчват досега и ще излекувате раните от миналото си.

Зодия Везни

Травмите и болките отпреди все още тормозят душата ви. Време е да прекратите това и да намерите път към собствените си чувства. Разположението на планетите ще е благоприятно за това. Направете равносметка кое чак толкова ви е наранило и ако си отговорите на този въпрос ще можете много по-уверено да продължите напред и нагоре. Бъдете по-внимателни към себе си и спрете да се самосъжалявате за минали неща.



Зодия Стрелец

Общителните Стрелци обичат да са в центъра на вниманието. Те са комуникативни, обичат разнообразието, да пътешестват, да разговарят с различни хора. Но заради ретроградния Нептун някои техни навици е възможно да се променят. Важно е Стрелците да спрат с преструвките и фалшивите усмивки пред другите хора и да се държат естествено. Така ще спечелят повече уважение, отколкото са очаквали.

Четете още: 5-те зодии с най-силно развита емоционална интелигентност