Автор
Теодор Муховски

Зодиите, които не обичат ваканциите, а празниците са кошмар за тях

Някои хора очакват с нетърпение лятото и ваканциите. Други, напротив, биха искали това време да премине, колкото се може по-бързо. Тези зодии не понасят добре жегата и слънцето, а празничното време ги дразни още повече. Тези зодии биха предпочели да си стоят вкъщи на хлад и да дочакат есента.

Овен

Хората от тази зодия не обичат летните месеци, защото ужасно трудно понасят високите температури. Те са много уморени от жегата. Тогава се чувстват изтощени и им е трудно да функционират и да се съсредоточат. При всяка една възможност прекарват цели дни пред вентилатора или в климатизирани стаи. Ваканционните пътувания едва ли ще ги зарадват. Предпочитат да си стоят вкъщи, където поне могат да се изкъпят няколко пъти на ден и да се скрият от палещото слънце.



Дева

Празниците често са по-стресиращи за Девата, отколкото радостни. Всичко това идва заради нейния перфекционизъм и склонност към прецизно планиране на всеки детайл. По време на ваканционно пътуване рядко всичко върви по план. За съжаление тази зодия не е спонтанна и гъвкава. Тя реагира на всички промени с гняв и паника. Тя не може просто да се отпусне и да се наслади на почивката си. Девата винаги ще намери причина да се оплаче, винаги ще има нещо нередно. А за нея, ако нещо не е перфектно, то е ужасно.

Козирог



Като главен работохолик на зодиака той не обича празниците. Не вижда причина да си взема отпуск, а визията за ваканция никак не го радва. Напротив. Самата мисъл за почивка го изнервя, защото знае, че ще харчи ненужно пари и ще прави просрочия във фирмата. Козирогът работи и на почивката, ако може. Той не може да се откъсне от мисълта за работа. Един почивен ден му е достатъчен, за да релаксира. Уикендът понякога му идва в повече. А при по-дълга почивка само се дразни и изморява. Мечтае за бързо завръщане у дома и ежедневието си.

Четете още: 3-те щастливи зодии, които ще ЖЪНАТ успехи чак до 2026 година