Не отричайте, дами, знаем, че вече сте проверили коя зодия е мъжът, с когото излизате от няколко седмици и сте се уведомили какъв е той в любовта спрямо знака, под който се е родил. И имате право. Зодията наистина говори много за това какви сме ние на любовния фронт и какво е отношението ни към обекта, който ни интересува. Дали сме сериозни? Дали седим и чакаме всичко да се случи от само себе си? Или пък преследваме целта си докрай? Истината е, че някои знаци просто са родени за дълги връзки и рядко имат кратки забежки. Нека видим кои са те:



1. Телец

Тези хора никак не обичат да са сами, а много от тях имат навика да скачат от една дълга връзка в друга. Прекъсванията са за аматьорите. Телците успяват лесно да омаят обекта на желанията си и се грижат добре за него, когато нещата се случат. Но истината е, че ако любовта не върви по план, ще действат зад гърба на човека до себе си и ще направят всичко възможно той да ги зареже, за да са свободни за новата си тръпка. За сметка на това, отделят достатъчно внимание на половинката си и работят усилено за благото на общата любов.

2. Близнаци

Не се смейте, тези флиртаджии определено си падат по дългите връзки. Не казваме, че са верни на любимия си човек, но това съвсем не означава, че не обичат да са обвързани. Те са майсторите на дългата любов и не се предават лесно. Дори и няколко забежки зад гърба на партньора не могат да ги разсеят достатъчно, за да сложат край. А понякога изобщо и не го правят.



3. Рак

Най-семейно ориентираният знак в зодиака. Щом се спре на точния човек, Ракът не се отказва лесно и прави всичко възможно да прикотка когото трябва. Освен това, представителите на тази зодия обожават сигурността и не се хващат с несериозници. Те се отнасят много внимателно с чувствата на любимия си човек и рядко допускат недоразумения.

4. Лъв

Лъвовете са изключително романтични, макар и да не им личи особено на пръв поглед. Повярвайте, зад тази високомерна персона с перфектна буйна грива стои една ранима душа, която дава всичко за любовта. Този знак успява от километри да надуши правилната половинка и щом веднъж си набележи някого, рядко се проваля. Просто няма как да откажете на Царя. Лъвът е верен, макар и да обича безобидните странични флиртове,никога няма да предаде любимия си човек.

Четете още: Какъв ще бъде бракът ви според датата на сватбата