Автор
Woman.bg

Звездите ни го говорят: Какво може да го накара да спре да ви обича?

За да разбирате партньора си и да забележите навреме промените в отношенията ви, достатъчно ще е да надзърнете в хороскопа на половинката си. Той ще ви подскаже дали чувствата към вас не са започнали да гаснат.

Безусловно любовта е прекрасно чувство! То ни изпълва отвътре с една особена светлина, придава ни увереност, осмисля живота ни. Изпитвайки любов, ние усещаме вътрешна хармония и истинско щастие, а при раздяла ни обземат тъга и отчаяние. За съжаление в наше време често чуваме фразата „разделихме се“. Но сигурно много проблеми между влюбените е можело да бъдат избегнати, ако партньорите знаеха предварително кога любовта на половинката вече е минала.

Овен

Този зодиакален знак е твърде праволинеен и честен. Овенът винаги казва в очите на хората какво мисли – и го прави веднага. Същото се отнася и за любовните му връзки. Ако сте заинтересували Овен, той ще ви го каже честно и активно ще ви обгради с внимание. Ако ли не – няма да си губи времето дори да ви заговори. Овенът се влюбва до уши, но ако искрата угасне, ще бъде верен на природата си и ще ви каже искрено, че вече не ви обича – или в краен случай ще го демонстрира открито.

Телец

Влюбеният Телец ще направи всичко възможно, за да ви спечели! Ще ви обсипе с подаръци и букети, ще ви разказва нови шеги, за да ви разсмее. Ако обаче приятните изненади рязко намалеят, това е тревожен сигнал. Телецът или е решил, че вече ви е завоювал и може да си почине, или страстта му е угаснала. Достатъчно лесно ще разберете какво се случва в душата му – просто го погледнете в очите. Ако те все така светят, значи няма за какво да се притеснявате В противен случай е време да се замислите сериозно. Впрочем, този зодиакален знак едва ли ще ви каже открито, че е спрял да ви обича – по-скоро ще се постарае да си отиде постепенно, за да ви причини по-малко болка.

Близнаци

Близнаците се отличават със силен интелект и интуиция. Те винаги са заобиколени от много приятели и познати. Хората се чувстват привлечени от представител на тази зодия като към източник на вдъхновение и енергия, но неговият основен приоритет винаги е любимият човек. Близнаците се стараят да прекарват свободното си време с половинката си, със семейството си. Ако партньорът ви е започнал да стои до късно на работа и да изчезва нанякъде уикенда, значи нещо не е наред. Ако Близнаци започнат да ви обръщат по-малко внимание и спрат да ви звънят за щяло и нещяло, значи чувствата им са угаснали, уви.

Рак

Този знак умее майсторски да пази тайна. Приятелите, близките и колегите му ценят високо това качество и охотно му споделят всичките си откровения и душевни терзания. Но то има и обратна страна – ако Ракът изгуби интерес към вас, той никога няма да ви го каже. Практически невъзможно е да изкопчите истината от него! В случая е важно да използвате интуицията си и да наблюдавате внимателно поведението на Рака. Ако той е спрял да се смее на шегите ви и да проявява склонност към романтика, най-вероятно вече не го вълнувате.



Лъв

Гордият Лъв обожава да е в центъра на вниманието и е изпълнен с чувство за лично достойнство. По време на ухажването затрупва половинката с подаръци, и то такива, че приятелките й да се спукат от завист, а родителите й да изпаднат в умиление. Преди раздяла Лъвът няма да сложи рязко точката, дори ще продължи да радва партньора със знаци на внимание, но по-незначителни от преди. Как да разберете дали още има чувства към вас? Най-вероятно Лъвът сам ще ви каже! Или ще подхване откровен разговор на четири очи, или деликатно ще ви го намекне.

Дева

Девата трудно се решава да признае, че не изпитва вече същите чувства към вас. Първо дълго ще обмисля ситуацията, ще изпада в съмнения, ще задълбава в дреболии. А после… Не, няма да си каже. По-вероятно ще използва фантазията си, за да си измисля всевъзможни оправдания, за да отмени или отложи уговорените срещи. В крайна сметка на партньора ще му омръзне да слуша тези измислици и връзката ще се прекрати от само себе си.

Везни

Името на този знак говори само за себе си! Везните обичат хората, но не обичат тълпата, обичат общуването, но не винаги се стремят към него. Изтъкани са от противоречия. Същото е и в любовните връзки – Везните дълго премерват и се съмняват, дали наистина любовта е отшумяла. Възможно е дори да ви обръщат още повече внимание, за да скрият собствените си съмнения. Най-важното в случая е да слушате интуицията си или пък да се опитате да убедите партньора, че се е заблудил и че всичко може да стане, както преди.

Скорпион

Няма нищо по-просто от това да разберете дали един Скорпион е влюбен. Той е галантен, внимателен и грижовен. Това отношение ще продължава, докато той е влюбен и вярва, че вие сте единственият човек за него. Щом това се промени, ще се промени и поведението му. Какво е важно да имате предвид? Представителите на тази зодия не обичат да си признават грешките, да се признават за виновни. Скорпионът винаги има наум коварен план, така че за раздялата ще сте виновни вие, а не той. Бъдете готови за такъв обрат.

Стрелец

Този огнен знак обожава активния начин на живот и новите впечатления! За партньор Стрелецът си избира също толкова пламенни и страстни хора. Щом любовта отшуми, той ще си го признае честно. Няма да мълчи и да се опитва да скрие чувствата си. Причината за това не е, че той не иска да ви причини болка – просто такава е природата му.

Козирог

Козирогът е земен знак и е стъпил здраво на земята. Трудно е да го объркате, той винаги има план за действие. В живота Козирозите обикновено са сдържани, замислени и спокойни, а когато са влюбени, се стремят да прекарват цялото си време с половинката. Щом това желание изчезне, чувствата на Козирога също ще са се изчерпали. Той ще отделя повече време за работата си и по-малко за вас. При раздяла ще предпочете да говори с вас лично и да ви обясни положението.

Водолей

Представителите на този знак постоянно търсят нови усещания. Те обожават романтиката и проявяват чувствата си с безкрайна нежност. При това ако Водолеят е решил да бъдете „само приятели“, няма смисъл да очаквате нещо повече от него, той никога няма да премине границата. Ако пък е влюбен, очакват ви много романтични срещи и приятни изненади. В момента, в който вълната от невиждана романтика отшуми, е време да биете тревога!

Риби

Като всички водни знаци и Рибите много трудно ще се решат да ви кажат, че са изгубили интерес към вас. Много по-вероятно е да си измислят различни оправдания, за да не ви кажат истината. Проблемът е, че те се чувстват ужасно виновни и просто не могат да сложат решително точка на връзката ви! Ако усетите, че човекът се отдалечава от вас, значи е време да се разделите.

Автор: Ива Петрова