Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Гама от чувства за Везните, силно изкушение за Козирог!

Днес кавгите могат да изникнат от нищото. Важно е да останете спокойни във всяка ситуация и да не се поддавате на провокации.

Овен – Изисквате много от живота, искате да подобрите положението си във всички посоки наведнъж. Това е добър ден за индивидуално израстване, но може да е трудно да се намери общ език с околната среда, включително с близки хора.

Телец – Днес ще трябва да се съобразявате с чужди инициативи или навици, а понякога и с чужди капризи. Нежелателни са прекомерната доверчивост, идеализъм, невнимание към нюансите. Личният комфорт, включително домашният уют, ще играе голяма роля за вашето настроение и благополучие.

Близнаци – Днес е трудно да мислите рационално и с отворен ум. Трудно е да се създаде обективно мнение за нещо, тъй като емоциите играят твърде голяма роля. Има други фактори, които ви пречат да мислите трезво.

Рак – Днес ежедневното натоварване може да се увеличи или психологическият фон да стане по-тежък. В този ден е нежелателно да се предприемат стратегически стъпки, особено след лошо настроение.

Лъв – Раздразнителността днес може да стане спътник на много Лъвове. Възможно е също така умора, агресивна реакция към неприятни хора и външна намеса. Не е изключено да завържете нови романтични отношения.

Дева – Завършвате седмицата на колене, малко почивка ще е добре дошла. Имате пред себе си няколко опции, но е вярно, че харесвате действието. Най-вероятно правите всичко по силите си и това е напълно достатъчно.

Везни – Днес трябва да преминете през цяла гама от различни чувства. Под тяхно влияние можете да преувеличите както добрите, така и лошите страни на ситуацията. Ако искате спокойствие, просто правете това, което обичате.

Скорпион – Ситуацията, която ви вълнува може да не се промени към по-добро, да стане по-малко стабилна и по-объркваща. Не е най-добрият момент за близък контакт с приятели, прекомерните емоции могат да доведат до неразбирателство и конфликт.

Стрелец – Звездите препоръчват да избягват многолюдни места или да не се заседявате там дълго време. Не говорете твърде много за това как се чувствате, не разкривайте подробности от личния си живот и работата на случайни хора.

Козирог – Ефективността на вашите действия няма да бъде твърде висока, ако се намесят скрити фактори. Предстои да преживеете още един ден на силно изкушение. Мислите ви може да са заети от опасна игра или друга рискована дейност.

Водолей – Днес към обективните трудности може да се добави преумора. Освободете емоционалния стрес навреме, в противен случай ще искате да изоставите всичко и да си тръгнете, без да завършите работата.

Риби – Поддържайте достъп до правилните хора, инструменти, източници. Положителните емоции добавят ясен интерес от страна на противоположния пол. Важно е тези предимства да се използват ефективно.