Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвовете да бъдат по-търпеливи, Рибите няма да са в настроение

Желателно е на този ден да насочите цялата енергия към активни действия, а не към планиране.

Овен – Мъдростта ще ви помогне да намерите правилните думи и да изгладите нещата, ако е възникнал конфликт. Бъдете внимателни! В преследването на изгубените цели рискувате да загубите това, което е важно и ценно за вас сега.

Телец – Денят не е лош, но не е и особено успешен. За щастие, успявате да избегнете неприятни ситуации, но само защото никога не губите своята бдителност. В същото време емоционалният стрес ще бъде голям, а възможност да се отпуснете е твърде малка.

Близнаци – Днешните събития ще помогнат да въведе ред в мислите и желанията си, да се поставят нови цели и насоки. Избягвайте празните разговори, не споделяйте чувствата си с непознати хора. Обещавайте по-малко и правете повече.



Рак – Взаимоотношенията в семейството зависят единствено от вашето поведение, днес вие сте главният директор и продуцент на домашния уют. Ако не искате животът ви да тече мирно и спокойно, тогава може да си намерите извинение и да откриете някаква вина на половинката си.

Лъв – Чувствате се по-уверени, по-спокойни, по-лесно е да се намери общ език с околните. Дори в случай, че сте провокирани до скандал, опитайте се да разрешите всички недоразумения само по мирен път. Бъдете търпеливи.

Дева – Много от действията ви предизвикват объркване сред другите, понякога поради това възникват сериозни спорове. Вие не се отличавате твърде с дипломация и не бързате да заглаждате остри ъгли - другите го правят вместо вас.



Везни –Колкото по-важна е работата, с която сте ангажирани, толкова повече изобретателни трябва да бъдете. Всеки иновативен подход сега ще се окаже много ефективен. Възможни са финансови затруднения, не се изключва забавяне на очаквания доход.

Скорпион – В този ден ще привличате специално внимание. Търпеливо изслушайте критиките и не обръщайте внимание на ласкателствата. Не забравяйте, че вашите бъдещи успехи и постижения зависят от това дали днес правилно избирате съюзниците си.

Стрелец – Имате много изкушаващи идеи, всяка от които изисква определена инвестиция. Ще направите голяма грешка, ако бързате да използвате парите си - денят е абсолютно непригоден за решаване на финансови въпроси.



Козирог – Въпреки факта, че днес ви е малко мързеливо, ще успеете да се справите по някои въпроси. По-конкретно, ще се справите перфектно със задачи, които изискват опита ви. Не разчитайте на интуицията си, много по-голямо доверие имайте на вашите знания и здрав разум.

Водолей – Днес постигате много, благодарение на решителността, находчивостта и използването на нестандартни методи. Бъдете внимателни в отношението си към околните, защото съществува риск да си създадете нови неприятели.

Риби – Въпреки че този ден е доста успешен и плодотворен, изобщо не сте в най-доброто настроение. Днес ще ви е много трудно да устоите на негативните емоции, да сдържат пристъпите на раздразнение и гняв.