Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвовете да са по-предпазливи, Скорпионите да действат бавно и внимателно

Неблагоприятен ден за нови начала. По-добре да го посветите за незначителни рутинни дейности.

Овен – Може да се наложи да се сблъскате с някои извънредни ситуации по време на работа, но ще можете да се справите, стига да разчитате на разума. Вашите финанси се нуждаят от грижа и внимание, тъй като прекомерните ви разходи са ви довели до надхвърляне на бюджета ви.

Телец – Днес трябва да направите добре обмислен ход. Семейните проблеми изискват да им се обърне повече внимание. Старайте се да не реагирате гневно на провокации отправени към вас. Финансите ви са малко извън контрол и сте в реална опасност да бъдете пометени от прилив на разходи.

Близнаци – До вас ще достигне интересна информация за някои хора, но е добре да бъдете дискретни, за да избегнете бъдещи конфликти. Трябва да сте тактични, опитайте се да не злоупотребявате с доверието на тези, които ви се доверяват.



Рак – Звездите ви насърчават за лек, умерен подход към нещата. Днес ще имате склонност да анализирате или изследвате въпроси, свързани с любовта и приятелството. Внимавайте какво казвате, тъй като думите ви имат по-голямо въздействие.

Лъв – Звездите ще са на ваша страна, но трябва да бъдете по-предпазливи; не се увличайте от емоциите и действайте с повече разум. Трябва да останете обективни, независимо какво се случва наоколо. Ще бъдете изправени пред нови отговорности.

Дева – На работа се опитайте да не бъдете толкова чувствителни и капризни и ще видите, че всичко ще върви перфектно! Що се отнася до връзката ви, не забравяйте, че всичко е свързано с това, каква нагласа имате към партньора си. Затова се постарайте да бъдете позитивни и оптимистични.



Везни – Старайте се да видите нещата от разстояние, защото това ще ви помогне да вземете по-разумни и мъдри решения. В любовта понякога сте склонни да действате импулсивно; опитайте се да контролирате чувствата си.

Скорпион – Действайте бавно, мъдро и внимателно. Няма причина да бързате днес, тъй като определено ще отнеме известно време, за да получите желания резултат! Не позволявайте на грижите и проблемите в работата да повлияят на връзката ви.

Стрелец – Днес сте под закрилата на звездите. Изглежда, че нещата вървят добре при вас и вие динамично напредвате с плановете си. Близо сте до постигането на целите си. Някои неща от живота ви ще започнат да се променят към по-добро.



Козирог – Този ден ще протече спокойно за вас. Възползвайте се максимално от това хубаво време, като „вържете свободните краища“ и подредите всичките си дела. Като приключите със старите неща, ще освободите енергия за нови начинания.

Водолей – Останете съсредоточени и не позволявайте на никакви препятствия да ви отклонят от пътя ви. Вие сте много добронамерени и общителни и това ще ви донесе ползи! Ако сте свободни, можете да срещнете някой чрез приятелски кръгове или социални групи, към които принадлежите!

Риби – Най-вероятно всичко ще върви по план. Настроението ви е позитивно и сте изпълнени с енергия и жизненост. Това ще ви помогне да се справите с много задължения от списъка си. В любовния си живот направете всичко възможно да създадете романтична, чувствена атмосфера, в която да съблазните партньора си!

Четете още: Жените от тези пет зодии са най-интелигентните в зодиака