Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвовете да се разходят с приятели, Водолеите да си коригират грешките в поведението

Ден на конфликти и загуба на енергия. През този период е препоръчително да се ограничи комуникацията или поне да не се влиза в неприятни разговори.

Овен – Днес някой може да има голяма нужда от вас. Помогнете с каквото можете, но не се натоварвайте. По-скоро се опитайте да насочите човека към независими решения. По този начин вие му носите повече полза и нанасяте по-малко вреда на себе си.

Телец –Денят може да не е точно такъв, какъвто сте искали, но няма да е никак лош. Ако си търсите работа в къщи, най-накрая ще я намерите. Ако сте във връзка, не пренебрегвайте партньора си и отделете нужното внимание.

Близнаци – Ще бъде добър ден. Може да има пречки, които не сте предвидили, но в много отношения нещата ще вървят много по-гладко. Имате нужда от глътка свеж въздух, за да се отървете от своя монотонен график.



Рак –Обстановката днес ще е такава, че ще ви довлече доста носталгия. В някои моменти дори можете да се затворите в себе си. През цялото време песимизмът ще ви завладее и няма да искате да напускате дома си или средата, в която се намирате.

Лъв – Днес природата ще ви привлича с неустоима сила. Трябва да излезете на чист въздух и да предприемете поне една кратка разходка с приятели или със семейство си. Използвайте пълноценно деня за почивка и развлечение.

Дева –Планетите ще повлияят положително на живота ви днес. Ще има малко моменти, в които ще се чувствате нервни. Почивайте си много днес, защото в следващите дни няма да изпитате никакво облекчение на работа.



Везни –Днес ще прекарате като цяло позитивен ден, но ще има и напрегнати моменти. Ако сте във връзка, обърнете повече внимание на партньора си. Правете разходите с възможно най-голяма предпазливост, защото ако се отпуснете, ще започнат проблемите ви.

Скорпион –Има напрежение с партньора ви и е възможно да се изправите един срещу друг поради внезапно появили се събития. Празният спор, ако всеки повтаря само собствените си аргументи, не води до нищо.

Стрелец – Това е обикновен ден, но не може да мине без малко светлина, някакъв дребен повод за празнуване. Може би, ако излезете на разходка ще срещнете стар приятел, който ще върне топлите спомени в сърцето ви.



Козирог –Днес ще е по-спокойно, ще можете да си починете и да се заемете с дребни разтоварващи дейности. Трябва да се справите с някои практически въпроси и да организирате графика си, така че да можете да бъдете повече със семейството си и хората, които обичате.

Водолей –Днес ще сте по-наясно с допуснатите грешки и ще направите всичко възможно да ги коригирате възможно най-скоро. Ако сте във връзка, ще сте готови да си сътрудничите и да правите отстъпки за общото благо.

Риби –Не позволявайте ежедневните ви дейности да повлияят на настроението ви, защото е лесно да станете критични към партньора си и това може да предизвика напрежение. Ще се чувствате доста уморени и изобщо няма да сте в настроение да търсите любов.

Четете още: Предсказанията на Едгар Кейси за Трета световна война