Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвовете да спрат с мърморенето у дома, на Стрелците ще им дойдат нови идеи

Ако имате възможност, по-добре е да останете у дома този ден и изобщо да не работите. Ако това не е възможно, се препоръчва да отделите време на рутинни прости задачи.

Овен – На финансовите въпроси е необходимо повече внимание. Трябва да внимавате с разходите и да избягвате да харчите пари за моментните си желания. От приятели или познати можете да получите оферта относно планове за бъдещето.

Телец – Добре е да се отнасяте по-критично и внимателно към нетрадиционното печелене на пари чрез Интернет - резултатите може да не са толкова вдъхновяващи, колкото съблазнителни изглеждат, а по-скоро плачевни. Всяко прибързано решение може да провокира конфликт в семейството или кавга с любим човек.

Близнаци – Хубаво е да прекарате деня в спокойна атмосфера и да не предприемате никакви авантюри и приключения, защото планетарното влияние е противоречиво. Ако положите усилия в работата, те ще се изплатят в бъдеще.



Рак – Звездите ви съветват да прекарате сами известно време и да оставите истинските си чувства да излязат на повърхността. Денят е благоприятен за работа върху себе си, върху тялото и душата. Отделете време и за козметични процедури!

Лъв – Ако сте във връзка, семейният живот ще бъде стабилен и спокоен, но не трябва да очаквате нещо изключително от звездите. Мълчанието у дома винаги е по-доброто решение от постоянното мърморене и викане.

Дева – На вашата работоспособност може всеки да завиди. Веднъж като се захванете с работа, е почти невъзможно да се спрете. В любовта си задавате много въпроси, които няма да можете да пренебрегнете. Може би е време за честен разговор с партньора ви.



Везни –Ще бъдете доста продуктивни на работното място и лесно ще се справите с всички предизвикателства. В областта на любовта се чувствате несигурни, но страховете и съмненията ви са неоснователни. Може би трябва да се доверите на някого, затова днес поговорете с някой близък приятел.

Скорпион – Обърнете внимание на знаците, които ви изпраща Вселената. Разбира се, не трябва да се стига до крайности и да се разчита само на Провидението. Успяхте да подобрите позицията си, постигайки голяма крачка за кратък период от време. Но сега се борите със съмнения, които изпиват цялата ви енергия.

Стрелец – Днес вдъхновението нежно ще ви докосне, ще искате да създадете или преживеете нещо ново! Ще ви дойдат нови умни идеи. За съжаление, натрупаните задачи и други рутинни дела е малко вероятно да ви позволят да осъществите желанията си.



Козирог – Ако имате желанието да се утвърдите в нещо и хороскопът ви показва, че това е напълно възможно. Взаимоотношенията с хората на работното място трябва по-скоро да ги затоплите. Опитайте да се оправите с колегите, с които сте в противоречие.

Водолей – Обвързаните представители на знака се съветват да не налагат повишени изисквания към партньора си и към децата. Свободните от вас ще бъдат в центъра на вниманието и може да се почувстват окрилени.

Риби – Недейте да бъдете прекалено критични и строги към себе си, дори ако вашите очаквания и надежди не са изпълнени. Отделяйте време да си почивате и не пропускайте да се насладите на всеки миг от деня.

Четете още: Жените от тези 3 зодии винаги се влюбват в недостъпни мъже