Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвовете тръгват по нов жизнен път, Везните мързелуват

Не изпадайте в тъга и меланхолия, поддържайте веселост на духа и добро настроение. Интересувайте се от нови знания, добър ден за усвояване на нова информация. До 14ч не предприемайте нищо важно.

Овен –
Днес ще бъдете самовглъбени в себе си и делата си. Не се опитвайте да налагате личното си мнение, най-вероятно ще бъдете разбрани погрешно. Денят създава ситуации, които изискват едновременно сътрудничество и заемане на твърда позиция.

Телец –
Два пъти помислете преди да се захванете с нов проект, защото на сегашния етап нямате нито необходимата енергия, нито способността да го доведете докрай. Пазете се от настиване, особено гърлото. Времето е измамно.

Близнаци –
Днешният ден е свързан с известни ограничения и задръжки. Събитията са извън вашия контрол. Още не е благоприятно да се предприемат рисковани действия. Ще се наложи да имате контакт с безразличен човек, който не проявява никакъв интерес спрямо вас.

Рак – Ще забележите, че сте оплетени в ограничения, отсрочки, проблеми, но колкото и значими да са, те ще намерят своето разрешение в нужното време и никакво безпокойство и припряност от ваша страна няма да помогне да се решат по-бързо.

Лъв – Днешният ден е свързан с необходимостта да преразгледате своя жизнен път. Условията са благоприятни за проявяване на вашите способности в областта на професионалната и творческата дейност. Планетарните аспекти изискват от вас да завършите делата си възможно най-скоро.

Дева –
Опасността на днешния ден се състои в това, че енергията ви може да се разпилее чрез необмислени или ненавременни действия. Ще намерите отговорите, които търсите вътре в себе си, а не в съветите отвън.

Везни –
В някои моменти ще предпочитате уединението. Слушането на музика ще подобри настроението ви, но избягвайте сантименталните мелодии, защото те ще ви откъснат от насъщните дела, които имате да вършите. Лесно ще изпаднете в мързел.

Скорпион –
Денят е добър за конфиденциални разговори. Има неща, които не бива да бъдат отлагани за утре, а трябва да се свършат днес. Голяма е вероятността да направите непланирани разходи. Пазете се от финансови загуби. Старайте се да бъдете максимално икономични.

Стрелец –
Постарайте се в днешния ден да поставите всичко в ред - у дома, в офиса и в мислите си. Необходимо е да мобилизирате всичките си сили и воля за свършване на предстоящите задачи. Не забравяйте да платите сметки, които вече са се натрупали.

Козирог –
Днес може да се наложи да изяснявате отношения. Призовете чувството си за хумор, за по-лесно разрешаване конфликта. По някаква причина може да се усъмните в искреността на другата страна. Възможно е да се окаже, че двамата още не сте готови за взаимно споразумение.

Водолей –
Отличен ден за прекарване на времето в домашна среда. Ограничете общуването с външния свят, което отнема от вас твърде много сили и време. Въздържайте се от посещение на магазини иначе рискувате да се сдобиете с множество излишни вещи - особено жените.

Риби –
Движите се в правилната посока засега и ако не се отклоните от пътя, то скоро ще постигнете успех. Голяма е възможността днес да оставите важни следи, ако не в историята, то поне в сърцата на някои хора.

Четете още:

Най-точният месечен хороскоп за всички зодии през декември