Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Нежна любов за Стрелеца, успех за Лъва

Овен – Ако имате някакви проблеми от миналото, които да разрешите, направете го възможно най-скоро, за да можете да обърнете страницата. Днес особено трудно ще приемате всякаква критика отправена към вас.

Телец – Днес напрежението може да ви повлияе и ще се почувствате объркани от отношението на някой, когото смятате, че познавате добре. Опитайте се да се организирате по-добре, за да имате повече време за себе си.

Близнаци –
Избягвайте песимизма, нетърпението и бъдете по-креативни. Благодарение на вашият управител Меркурий, ще ви хрумнат брилянтни идеи. Днес ще сте склонни да действате без всякакви предразсъдъци.

Рак –
Не сте твърде в настроение да работите, затова се фокусирайте върху най-необходимото. Нужно е да стабилизирате емоциите си. Ще трябва да проявите търпение и да намалите темпото, да промените начина на реагиране, за да избегнете напрежението.

Лъв –
Всичко около вас се развива благоприятно, появяват се нови възможности и можете да предприемете инициативите, за които отдавна се готвите. Ще имате възможността да изпитате нови усещания и емоции и това ще направи вълнуващ деня за вас.

Дева –
Игнорирайте всяка критика, така че животът ви да не се усложнява и следвайте това, което сте решили. Ще преодолеете трудностите, защото ще вземете много добри решения, които ще ви помогнат да хармонизирате живота си и да се чувствате добре.

Везни –
Освободете се от песимистичните мисли и скоро ще си възвърнете ентусиазма. Трябва да сте нащрек, за да хванете навреме възможностите, които ще възникнат. Останете отворени към знаците, които съдбата изпраща за вас.

Скорпион –
Не си позволявайте да бъдете манипулирани - днес е възможно изостряне на отношенията с другите и неочаквани конфликти. Няма да се предадете и ще се борите със сила и ентусиазъм за това, което искате. Физическото натоварване ще ви освободи от стреса.

Стрелец –
Луната преминавайки през вашия пети дом на творчеството, любовта и децата, предполага да отделите свободно време за тях или за вашите собствени дела. Любовните отношения могат да бъдат нежни и хармонични.

Козирог – Луната ви зарежда с добра енергия. Ще видите, че животът е по-лесен и ще имате повече възможности за постигане на целите си с онази доза късмет, която ви дава Юпитер. Добро време да подновите мечтите си.

Водолей –
На любовния фронт са възможни забележими успехи. Дори да имате трудни моменти в любовта и отношенията, вие ще имате възможността да ги разрешите по най-добрия и хармоничен начин.

Риби –
Вместо да мислите за вашите интереси, вие, както винаги, ще демонстрирате златно сърце, като дадете вашата помощ и съчувствие на някой в нужда. Днес вашият чар, вашата привлекателност и вашата лекота ще привличат отново вниманието на всички около вас.