Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Нова любов за Везните, секси флирт за Раците

Овен – Решени сте да започнете нещо, което може да има добри резултати, но това също може да отнеме много енергия. Вашите убеждения ви правят упорити, но днес това ще ви бъде полезно. В любовта ще ви бъде трудно да разберете нуждите на партньора си. Може би трябва да обсъдите това.

Телец – Ще преодолеете всичко, което ви предстои и ще знаете как да се възползвате от възможностите, които ви предлага животът. Ако има нещо, което ви тревожи в емоционалния ви живот, сега е моментът да го решите.

Близнаци – Внимавайте с обещанията, които давате, защото по-късно това може да ви струва много, за да ги спазите, и ще генерирате излишно напрежение. Лунната енергия ви помага да се освободите от тези задължения, които сте наложили на себе си и които ви ограничават.

Рак – Не се колебайте да бъдете сантиментални с любимия човек, говорете с него по най-интимните теми. Всичко това ще ви помогне да се обвържете още по-тясно във вашите отношения.

Лъв – Ще се чувствате отлично днес и ще искате да се посветите на лични цели. Ще трябва да се справите с проблем на работното място - повярвайте в себе си и лесно ще намерите решение. В полето на любовта ще ви се предостави прекрасна възможност, така че не я пропускайте.

Дева – Вашият хоризонт ще бъде разчистен днес и пред вас ще се отвори цяло море от възможности. Шанс за по-висока работна позиция, за нова любов или за далечно приключение ще се появи пред мнозина. Излезте от зоната си на комфорт.

Везни – Предстои да се случи нещо много положително, което ще ви изпълни с радост. Благоприятен ден да се влюбите и да започнете връзка. Просто трябва да се огледате около себе си, за да намерите този човек, който ще се превърне в един от най-важните в живота ви ...

Скорпион – Внимавайте тези дни, ако трябва да подпишете някой документ или договор. Обърнете внимание, защото може да има нещо объркващо, което не е това, което изглежда.

Стрелец – Трябва да ви се признае, че сте постигнали много неща и имате повод да се чувствате горди, защото пътят не е бил лесен. Старайте се да се насладите на това, което имате и най-вече изяснете чувствата си към хората, които са най-важни за вас.

Козирог – С планетата благодетел Юпитер във вашия знак, ще намерите начин да реализирате някои от мечтите си. Изиграйте добре картите си, защото триумфът е на една ръка разстояние от вас.

Водолей – Дори и да чувствате, че можете да направите всичко, не се ангажирайте с повече, отколкото можете да изпълните. Най-скритите ви страсти, онези, които рядко пускате на повърхността, могат да излязат на бял свят. Луната подчертава вашата оригиналност. Няма да останете незабелязани...

Риби – Отнасяйте се добре с другите, дори когато смятате, че не го заслужават. Ще впечатлите всички около вас, като им покажете страна от вас, която те не познават. Бъдете практични, когато пазарувате. Не купувайте нещо, което не смятате да използвате или което ще използвате само няколко пъти.