Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Нови възможности за Лъвовете, Рибите да се изправят срещу реалността

Ден повече за пасивни действия и почивка. Не е най-доброто време за ново начало.

Овен – Днес ще имате склонност към независимост и бунтарство. Вашият инициативен дух и вашата взискателност подсказват, че умеете да предизвиквате късмета си. Доверете се на интуицията си и я оставете да ви води към успеха.

Телец – Ще трябва да сте много дисциплинирани и да използвате цялата си сила на волята, за да можете да свършите работата си. Поради голямото напрежение, бъдете внимателни и не си го изкарвайте на близките.

Близнаци – Може да възникнат непредвидени събития. Трябва да оставите настрана страховете и съмненията си и да потърсите нужната подкрепа, която ще ви позволи да продължите напред с плановете си.



Рак – Сега е моментът да поемете кормилото на живота си и да го насочите накъдето искате. Чрез някое пътуване можете да срещнете някой, който може да промени по някакъв начин живота ви или да внесе нещо ново.

Лъв –Вие сте доста позитивно настроени. До края на деня ще се убедите, че когато една врата се затвори зад вас, друга се отваря пред вас. Не се страхувайте да се възползвате от новите възможности.

Дева – Ще имате много планове, които искате бързо да осъществите и достатъчно жизненост и, ентусиазъм. Бъдете предпазливи и не се впускайте във вземането на важни решения, без първо да сте ги анализирали с лупа.



Везни –Някои хора искат твърде много от вас. Днес поставете ясни граници и не им позволявайте да ги преминават. Да, хубаво е, когато правиш услуга на другите или им помагаш, но не и когато жертваш цялото си свободно време за тях.

Скорпион – Силата, която бяхте загубили, ще се върне и ще се почувствате като обновени. Пред вас се открива период, богат на възможности за подобряване на икономическото ви положение, стига да можете да се възползвате от всичко това.

Стрелец –Днес могат да прехвърчат романтични искри между вас и някой, с когото се харесвате и има взаимно привличане. Външният вид на хората може да бъде измамен. Първо ги опознайте, преди да си правите изводи.



Козирог – Помислете спокойно над нерешените си проблеми, търсете подходящи решения. Някой се възхищава на спокойствието ви и хладнокръвието. Възползвайте се от съветите, които ви дават доверени лица и ще почувствате сигурност, че вървите в правилната посока.

Водолей –Някои хора ще се покажат в нова светлина с пълна промяна. След като са били досега строги и сериозни, ще забележите, че са станали по-нежни и мили. Вероятно ще почувствате, че някой се интересува от вас и чрез флиртуване се опитва да привлече вниманието ви.

Риби – Идеализирате твърде много човек, когото обичате, пренебрегвайки лошите му черти. Днес някой ще се опита да ви отвори очите, но вие ще продължите да имате нереалистични представи. Спрете и се изправете срещу реалността.

Четете още: Тези жени оставят незаличима следа в сърцето: 4 зодии, които мъжете не могат да забравят