Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, изненадайте любимия, Риби - кажете на някого "Обичам те"

Препоръчва се да бъдете щедри към хората, които обичате - да давате подаръци, да отговаряте на агресията със сдържаност и доброта. Всички добри дела, извършени днес, се връщат десетократно.

Овен – Любовният живот е частта от живота, върху която всъщност трябва да се съсредоточите най-много. От вас зависи да балансирате нещата, стига да сте спокойни. Намерете време за любимия човек и му направете една приятна изненада.

Телец – Някои събития, които ще се случат, ще ви накарат да се съмнявате в различни решения, които сте взели напоследък. Добре е да не се поддавате на влияние и да останете твърди в мнението си. В любовен план, може да чуете оплаквания от партньора си, който смята, че сте безразлични и пренебрегвате връзката си.

Близнаци – Трябва да се стегнете и да сте по-активни, за да можете да свършите много неща. Опитайте се да не повишавате тон днес, защото ще избухне свада. Избягвайте напрежението и раздразнението.

Рак – Спокойствието, което чувствате и вътрешният мир, който ще ви съпътства през целия ден, ви позволяват да обърнете внимание на най-скритите нужди на вашето същество. Следете за всяка възможност, която може да се появи и да повлияе на вашите планове.

Лъв –
Денят не е добър за вас в емоционално отношение. Възходи и спадове в настроенията ви. Ако имате съмнения относно връзката си, претеглете внимателно нещата, преди да вземете решения.

Дева – Направете каквото можете, за да избегнете скуката. Би било жалко да пропилеете деня си така. Може би трябва да се отпуснете емоционално и да не обръщате внимание на някои детайли, които ви притесняват.

Везни – Заседнали сте между две мощни желания - желанието да угодите само на себе си и желанието да угодите на другите. Вие сте човек, който често се разкъсва между възможностите и всичко това представлява незаменима част от вашия характер.

Скорпион – Нещата се променят към по-добро в емоционалния ви живот, защото променяте отношението си и начина, по който подхождате към връзката си. Така че днес можете да видите полезните резултати от това развитие.

Стрелец –
Ще направите някои разкрития в живота ви и това ще ви даде много отговори по въпроси, които са останали загадка за вас. Искате да внесете глътка свеж въздух в сетивата. Вашите усилия за подновяване ще се отплатят.

Козирог –
Преминавате през труден период, когато става дума за космически енергии, така че ви е трудно да откриете някои от механизмите, които ви движат. Когато приключите с анализа на собственото си същество, връзката ви ще изглежда много по-проста.

Водолей –
Потиснатите неща от миналото излизат на повърхността. Разберете, че не можете да имате абсолютен контрол върху събитията в живота си. Не обръщайте внимание на думите на другите. Не всеки ви мисли доброто.

Риби –
Тази неделя е подходяща да вземете нещата в свои ръце и да си осигурите някои решения на проблеми, които са ви измъчвали до този момент. Направете нещо различно днес, за да избягате от рутината на ежедневието. Не трябва само да обичате другия човек. Трябва да му го покажете.

Четете още:

Годината на Черния воден заек ще донесе огромни премеждия на тези 6 зодии