Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раците да бъдат по-независими, Девите трябва да се забавляват максимално

Препоръчва се да се посвети време на семейството, защото денят благоприятства укрепването му.

Овен – Това е идеален ден за почивка, уединение и спокойна почивка. Духовните търсения и медитации могат да бъдат полезни. Денят е добър за творческа работа, а след като сте се потрудили, можете да създадете нещо наистина ценно и достойно за всеобщо внимание.

Телец – Може да се наложи да решавате проблеми на близки, което може да наруши вашите планове. Емоционалният фон ще е благоприятен в началото на деня, а след това ще става по-напрегнат.

Близнаци – Не бива да губите време за случайни хора и токсични обвързвания. Добре ще бъде да поставите граници и да се откажете от ненужните ангажименти, които изсмукват енергията ви. Добре е да си направите енергийна защита.



Рак – Звездите и планетите искат да сте по-независими. Вземете свои собствени решения. Не позволявайте на никого да се меси в работите ви. В любовта късметът ще съпътства откритите и общителни хора.

Лъв – Може да ви очакват неочаквани ситуации, но ще се справите с трудностите. Не позволявайте на никого да ви обърка. Вашият естествен чар и дипломатичност ще ви помогнат да се справите с всякакви възникнали конфликти или проблеми.

Дева – Звездите ви съветват да не падате духом и да се забавлявате максимално. Това ще ви помогне да се отървете от негативните мисли. Трябва да направите приоритет психическото и емоционалното си здраве.

Везни – Имате нужда от малко разтърсване и промяна на обстановката. Ако прекарате този ден по график и без ярки емоции, можете да провокирате меланхолия и черни мисли. Опитайте се да се движите повече, запознайте се с нови хора и посетете нови места.

Скорпион – Ще имате полза от поставянето на ясни граници и грижата за себе си, за да поддържате здравословен баланс между работата и личния живот. Физическата активност днес трябва да бъде умерена. Пазаруването ще бъде полезно и ще ви разведри.

Стрелец – Мнозина ще бъдат привлече към общуване и развлечения. Вероятни са внезапни пътувания, необичайни срещи. Възможно е да се наложи да направите нещо съвсем ново, като отложите всички планирани неща.



Козирог – Време е да намалите темпото и да си починете от ежедневието. Трябва да се съсредоточите върху грижата за себе си и вътрешния размисъл. Използвайте това време, за да се заземите и да се свържете отново с вашите ценности и приоритети.

Водолей – Може да изследвате нови интересни теми, които събуждат интелектуалното ви любопитство. Вашият чар и остроумие ще привлекат съмишленици, които ще оценят уникалната ви гледна точка.

Риби – Отделете време за медитация, водене на записки, арт-терапия или други форми на интроспекция, за да ви помогне да се справите с емоциите си. Избягвайте прекаленото мислене и не забравяйте да правите почивки, когато имате нужда от тях.



Четете още: Могъщата сила на ангелското число 2222 и какво знамение носи то