Автор
Теодор Муховски

Съберете цифрите на телефонния си номер и вижте какви хора сте

Дали телефонният ви номер е просто низ от случайни числа, или оказва влияние върху живота ни и решенията, които вземаме? Според нумеролозите тези числа не са случайни и си струва да бъдат анализирани. Какво могат да ни кажат за нас?

Нумерологията е една от езотеричните науки, основаваща се на значението на числата. Нумеролозите вярват, че чрез анализ на датата ви на раждане и нумерологичния анализ на вашето име и фамилия е възможно да се изготви описание на вашия характер, предразположеност и личност и да се направят прогнози в различни области на живота ви. Основата за извършването на такъв анализ е познаването на нумерологичното число на човека.
Интересно е, че нумерологията си пробива път дори в дигиталния свят - в епохата, доминирана от компютрите, лаптопите и телефоните, без които повечето от нас вече не могат да си представят живота, можем да се възползваме и от тези знания.

Нумеролозите вярват, че последователността от числа, които съставляват телефонния номер, може да окаже влияние върху живота ни. Единственото, което трябва да направите, е да научите нумерологичната вибрация на телефона си и да я разчетете правилно! За да направите това, трябва да съберете всички числа в телефонния си номер. Как да направите това?

Пример:

Ако телефонният ви номер е 0898 754 880, правим проста операция: 0+8+9+8+7+5+4+8+8+0 = 57, така че 5+7=12, 1+2=3, нумерологичното число на собственика на телефона е 3.

След като узнаете числото си, свързано с телефонния ви номер, единственото, което трябва да направите, е да научите неговите характеристики и как ви влияе то!

Нумерологична 1

Вие сте много творческа личност. Непрекъснато разширявате границите, вдигате летвата и вземате нещата в свои ръце. Самомотивирани и амбициозни сте, хората ви смятат за истински бойци. Вие разбирате света на много по-дълбоко ниво от повечето хора и това наистина ви е от полза в дългосрочен план.



Нумерологична 2

Вие сте човек, който сякаш има двойствена личност. Различно се държите с тези, които обичате, и напълно различни за тези, които не харесвате. Вие сте човек, който е склонен да бъде малко подценяван. Притежавате сила, но повечето хора не осъзнават това. Обичате да действате самостоятелно и не позволявате на другите да ви пречат. Поставянето на граници е естествено за вас.

Нумерологична 3

Вие сте човек, който има многоизмерна личност. Изглежда, че виждате живота от различни гледни точки. Умеете да правите заключения от различни мнения - вземате предвид всички, дори и тези, които са в разрез с вашите убеждения.
Вие сте човек, който се доверява на хората. Изразявате силни емоции, не се страхувате да го правите и дори не можете да се сдържате. Имате много интересно въображение и сте много общителни. Повечето хора харесват чувството ви за хумор и ви намират за очарователен човек.



Нумерологична 4

Вие сте човек, който е наясно с това, което се случва около вас. Точно както четирите посоки обобщават всички възможности, за нумерологичната четворка се казва, че отчита и разбира нуждите буквално на всеки.
Като личност вие знаете какво ви движи или какво ви задържа. Много търпелив и надежден човек сте. Работите усилено и поемате много. Не обичате да се хвалите или да привличате вниманието към себе си. По природа сте сравнително затворени. Можете да направите много, имате голям потенциал, но предпочитате да останете в сянка.

Нумерологична 5

Вие сте от хората, които сякаш обединяват всички елементи и чувства. Казват, че вашата личност обхваща петте основни компонента на живота, които са огън, вода, земя, сърце и въздух. Това формира сърцевината на съществуването.
Вие разполагате с всичко, за да успеете и да живеете живота, за който мечтаете. Щедри сте, обичате да поемате рискове и понякога ви е много трудно да седите спокойно. Вие сте изключително независим човек.

Нумерологична 6

Вие сте от хората, които обичат да се гмуркат в по-тъмната страна на живота. В това няма нищо лошо. Но умеете да се възползвате от тези тъмни ресурси, способни сте да унищожите всеки, който изглежда, че заплашва вас или някой ваш близък.
В същото време сте изпълнени със съпричастност и състрадание. Повече от готови сте да работите усилено и да защитавате онези, които не могат да се защитят сами. Включвате се много в живота на най-близките си хора и поемате контрола върху повечето неща, които те преживяват. Вие сте много специален човек.



Нумерологична 7

Най-вероятно е да сте много интровертни. Вие сте човек, който обича да остава в света на книгите повече, отколкото в реалността. Мразите клюките. Често се оказва, че дори най-близките ви хора не ви разбират.
Имате много загадъчна личност. От една страна, сте очарователни, ярки и гладки, а от друга - умеете чудесно да криете собствените си тайни. Невинната ви усмивка може да бъде измамна. Всичко това кара хората да говорят за вас.

Нумерологична 8

Вие сте от хората, които имат широки и добре обмислени идеи. Преди всичко друго цените времето с любимите хора. Обичате да работите много повече, отколкото трябва. Освен това сте силно мотивирани и амбициозни. Имате и силни лидерски умения. Хората обичат да си общуват с вас, защото ги мотивирате и им давате смисъл на живота.

Нумерологичен 9

Вие сте от хората, които изглеждат изключително ориентирани към детайлите. Вие сте педантичен перфекционист, който сякаш постоянно търси идеалното. Склонни сте да се стремите към съвършенство в почти всичко, което правите. В същото време сте много талантливи, което ви позволява да бъдете отличници в много области. Хората често ви завиждат. И има защо.


Четете още: Тези три зодии ще имат невероятен късмет през април