Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раците да се доверят на инстинктите си, Скорпионите да преразгледат сметките си

Благоприятен ден, всичко е успешно. Подходящо за нови начала.

Овен – Юпитер ще насърчи вашето благополучие и способността ви да общувате с тези, които споделят вашата среда. Така че днес ще се чувствате добре на мястото си и ще сте доволни от положението си.

Телец – Юпитер изглежда е в състояние да ви осигури онази частица късмет, която понякога ви липсва. Не поемайте ненужни рискове, но знайте, че вашите проекти днес имат добри шансове да напреднат добре. Така можете да дадете воля на дързостта си.

Близнаци – Денят ви най-вероятно ще премине гладко. Днес сте склонни да покажете голяма непредубеденост. Ще проявите голяма емоционална възприемчивост и ще приемете нуждите на любимия човек с отворени обятия.



Рак – Ако обърнете внимание на заобикалящата ви среда, не би трябвало да е трудно да забележите нови благоприятни възможности. Доверете се на инстинктите си. Следователно в краткосрочен план промяната е реална възможност.

Лъв – Сега може да не е най-подходящият момент да инвестирате спестяванията си в нещо голямо и важно. Звездите обаче ви канят да се насладите на настоящия момент и вие знаете как да се поглезите, като похарчите малко за вашето благополучие.

Дева – Искате да правите точно това, което искате. Идеите ви ще бъдат ясни и ще имате вяра в способностите си. Опитайте се да изживеете моменти на хармония с хората около вас, вашето семейство.



Везни – Способността ви да слушате партньора си, без да го съдите и да четете между редовете, ще бъде източник на увереност за него. Необвързаните от друга страна, са склонни да се изгубят в своя въображаем свят.

Скорпион – Няма да имате проблеми с постигането на целите си и нещо повече. От финансова гледна точка обаче не сте толкова ефективни. Ще трябва да преразгледате сметките си, за да балансирате бюджета си.

Стрелец – Връзките ви ще са доста удовлетворяващи. Ще успеете да сложите ред в сантименталния си живот. Семейният живот ще ви донесе необходимата нежност и сигурност. Готови сте на много отстъпки.



Козирог – За вас също ще бъде добър ден и ще се радвате на живота. Настроението и оптимизмът ви ще бъдат на нужното ниво. Нещата ще вървят както желаете. Ще успеете да постигнете целта си, при условие че вложите цялата си енергия в това.

Водолей – Необходима е само малко добра воля от ваша страна, за да се получат нещата. Полагайте усилия в това, няма да ви струва много и ще ви позволи много положителни промени. Звездите ще ви ударят едно рамо.

Риби – Подбирайте внимателно с кого общувате. Вашето състрадание е неразделна част от вашата личност и допринася за вашия чар, но понякога сте склонни да бъдете завладени от емоциите на другите.

Четете още: Кейт Мидълтън признава за ужасяващ момент, само часове след като родила принц Джордж