Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раците да се отпускат повече, непредсказуем ден за Скорпионите

Това е благоприятен период за решаване на "пренебрегвани" проблеми и изпълнение на отложени задачи.

Овен – Предизвикателствата, както винаги ви привличат. За тези, които планират пътуване или срещи, денят обещава да бъде успешен. Днес вашият чар и обаяние върху другите ще се увеличат изключително много.

Телец – Ако имате проблеми, запазете спокойствие и хладнокръвие и лесно ще можете да намерите решения. Независимо от всичко, ще можете да се справите с предизвикателствата. Не се дръжте егоистично и посветете част от времето си само на партньора си днес.

Близнаци – Денят е спокоен и благоприятен, за да се справите с всякакви задачи. Чувствате се изпълнени с енергия и много добре. Вземете своевременни предпазни мерки, за да може да избегнете коварна настинка.



Рак – Постарайте се да се отпуснете колкото може повече! Колкото и да сте настойчиви, вие сте просто обикновен човек, нуждаещ се от релакс. Не правете нищо, за да зарадвате други хора. Направете нещо за себе си, което прави вас щастливи.

Лъв – Вашата сила се крие в спокойствието - това се отнася и за физическото ви състояние и за здравето. Трябва да излагате по-малко на напрежение тялото си. Подсигурете си повече сън и релакс, за да попълнете енергийните си резерви.

Дева –Няма страшно да промените плановете си - те ще ви донесат положителни впечатления. През втората половина на деня са възможни не само неочаквани новини, но и срещи с приятни хора и такива, които не сте виждали дълго време.



Везни –Хубав и благоприятен ден във всяко отношение, при условие, че не се поддавате на песимистично настроение. Звездите ви обещават добри новини и дори е възможно да се изпълни ваше тайно желание.

Скорпион –Непредсказуем ден във всяко отношение, особено в любовта. Безпокойство и съмнения могат да развалят настроението ви, така че не отстъпвайте място на негативните емоции - преразгледайте ситуацията отново.

Стрелец –През първата половина на деня са възможни технически повреди, които със сигурност не сте очаквали. Човек, който ви е неприятен ще ви напомни за себе си. Звездите ви съветват да си почивате повече и да се отпуснете максимално.



Козирог – Днес имате да довършвате досадни, но необходими неща. Старайте се да свършите всичко преди обяд, ако е възможно, за да освободите следобеда за себе си и за по-приятни занимания или срещи с приятели.

Водолей – Хубав ден за релакс или забавления. Отдайте се на приятни преживявания, емоции и оставете настрана всички въпроси, които не са наложителни. Този ден се постарайте да усетите пълнотата и радостта от живота.

Риби – Фокусирайте вниманието си само върху това, което може да ви направи щастливи. Ако нещо ви тревожи, потърсете съвет, защото тези, които ви обичат, могат да ви помогнат повече, отколкото си мислите.



Четете още: Проверете кой е символът на душата ви според месеца, през който сте родени