Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раците да се пазят от ексцесии, промени в живота на Рибите

Денят е неблагоприятен за нови проекти. През този период енергиите променят посоката си, което прави всички начинания уязвими и рискови.

Овен - Виждането напред във времето ви стимулира, но не претоварвайте графика си. Внимателно с новите отговорности, но бъдете сигурни, че можете да се справите с тях. Препоръчително е да планирате тихо или да отделите повече време, което да посветите на работа.

Телец – Това е положителен ден, в който да се съсредоточите върху професионалното си развитие и вземането на решения. Избягвайте мрачните мисли. Обадете се на приятелите си, това ще разведри настроението ви.

Близнаци – Семейният живот ще бъде значително спокоен. Пазете се обаче от възможни затруднения в общуването с децата. Ще трябва да станете по-сговорчиви, за да избегнете излишно напрежение.



Рак –Пазете се от ексцесии, но особено да давате прибързани оценки. Дистанцирането от някои хора е благоприятно и необходимо на този етап. Препоръчва ви се тишина и медитация, за да прецените как да продължите.

Лъв – Обстоятелствата са благоприятни за укрепване за професионалните позиции. Пазете се да не направите грешки поради прекомерна самоувереност. Трябва да се откажете от старото поведение и имате нужда от повече самоконтрол. Всичко се случва в точното време.

Дева –Вашето обичайно спокойствие може да бъде подложено на изпитание. Понякога една идея или проект не се осъществяват, защото правилните хора и условия, които трябва да се появят, не се появяват навреме.



Везни – Много трудно е да направите правилния избор. Пътят е отворен за развитие на целите ви, но трябва да определите какво трябва да бъде елиминирано. Откажете се от хората, които ви влияят по манипулативен начин.

Скорпион – Ще ви е нужно постоянство, за да се справите с този изтощителен ден. Енергията ви обаче ще бъде заразителна и ще бъдете по-общителни от обикновено. Обърнете повече внимание на балансирането на бюджета си.

Стрелец – Днес мнозина ще изпитат радостта от живота. Необвързаните лица ще имат шансове да срещнат нова любов или поне да установят нови връзки, докато сърфират в социалната мрежа. Но има и опасности.



Козирог – Предприемчиви сте, знаете какво правите и защо го правите. Но трябва да го обясните на околните. Може да попаднете в сложни ситуации, от които трудно ще се измъкнете. Парични проблеми, които сте отложили, може да се появят отново.

Водолей – За представителите на този знак ще бъде трудно да действат рационално и съзнателно, затова звездите ви съветват да отложите важните въпроси за близко бъдеще. Освен това не се впускайте в съмнителни проекти и търсене на приключения.

Риби – Денят обещава да бъде приятен за мнозина. Може да сте късметлии и да получите това, което искате. Астралната енергия събужда у вас необходимостта да направите промени в живота си, които могат да бъдат много положителни.



Четете още: