Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раците ги чакат трудни дни, напрегнати моменти за Водолеите

Един от най-мощните енергийни дни. Ден на физическото и ментално пречистване. Опитайте се да изчистите живота си от всичко, което ви притеснява. Направете генерално почистване у дома, запалете свещи, прогонете мислено цялата натрупана негативна енергия.

Овен – Добре е да се съсредоточите върху работата, за да завършите всички важни дейности. Не оставяйте нищо за следващата седмица. Днес е подходящ ден и ще намерите решения за всички възникнали проблеми.

Телец – Пълнолунието прави хората по-емоционални. Запазете хладнокръвие, независимо от реакцията на хората, с които общувате. Денят може да е труден за някои, но ако сте уравновесени и търпеливи всичко ще се нареди. Потърсете други опции.

Близнаци – С пълнолунието в Риби рискувате да предизвикате конфликти в любовните отношения и да се стигне до раздяла, дори и да е временна. Трябва спокойно да обсъждате напрегнати теми и да се опитвате да намерите решения, преди нещата да ескалират.



Рак – Винаги сте по-чувствителни, когато има пълнолуние, но когато то достигне водния знак Риби, мнозина наистина се обръщат с главата надолу. Ще имате няколко трудни дни, ще усещате всичко по-остро, ще бъдете емоционални, разтревожени и лесно може заплачете от нищото.

Лъв – Меркурий влиза в ретроградно движение от днес в знака Везни до 2 октомври. Избягвайте да започвате големи и скъпи инвестиции, действия или планове. По-добре се занимавайте с дребни и приятни неща, без да харчите големи пари.

Дева – Трябва да разпределите вниманието си в няколко посоки и да внимавате с хора, които могат да ви подведат. Много представители на вашия знак ще засилят изискванията си към партньорите си и ако не получат това, на което се надяват, ще се почувстват предадени.



Везни – Везните, които са имали големи планове, трябва да се опитат да ги опростят. Възможно е да възникнат проблеми, ако искате да тръгнете на дълъг път. А хората, на които сте разчитали, също може да имат допълнителни проблеми и да не са надеждни.

Скорпион – Меркурий започва своето ретроградно движение и ще донесе по-труден период. По-добре се погрижете за деца, приятели или родители, които имат нужда от вас. Избягвайте инвестициите и големите планове!

Стрелец – Пълнолунието в Риби вдъхва у вас чувство на несигурност, бъдете много по-предпазливи в отношенията си с определени хора. Денят е по-труден и астралната конюнктура предвещава по-големи рискове от злополуки или конфликти.



Козирог – Пълнолунието в Риби засилва интуицията ви и ви помага да реагирате много по-бързо в ситуация, в която правата ви са застрашени. Благоприятни обстоятелства днес обещават да отворят нов път в кариерата или живота.

Водолей – Денят на пълнолунието може да бъде труден ден, ако искате да отидете на дълги пътувания. Избягвайте натоварените пътища, както и обществения транспорт. Очакват ви напрегнати моменти в семейството заради грешки, които е трудно да избегнете.

Риби –Пълнолунието във вашия знак не благоприятства развлекателни дейности и също можете да бъдете разочаровани от хора, които не оценяват усилията ви. Много по-препоръчително е да се използва уикенда за почивка, за грижи за дома или градината и най-вече за новите училищни занимания на децата.

Четете още: 3-те зодии, които биха се върнали при бившето гадже