Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раците ще са оптимистично настроени, Стрелците да избягват стреса

Днес хората се отнасят един към друг по-сърдечно - след вчерашния труден ден, желанието за конфликти изчезва. Може да се отпуснете и да събирате сили.

Овен – Нужно е да сте по-тактични и мили с околните днес, недейте да правите остри и груби забележки. Не се преструвайте на такива, каквито не сте. Бъдете отворени и честни. Отпуснете се и свалете маската, която ви представя в нереална светлина.

Телец – Днес късметът ще е ваш съюзник. Отхвърлете всякакви негативни мисли, които ви се въртят в главата и се насладете на настоящия момент. Днешният ден сякаш е създаден специално за общуване, нови запознанства, срещи с различни хора.

Близнаци – Днес изобщо няма да се двоумите, когато вземате решения и няма да допуснете някой да ви притиска да правите нещо, което не искате. Това е добър ден да си купите всичко, но най-хубавото е това, което сте спестявали дълго време.



Рак – Чувствате се много жизнени и оптимистично настроени. Никакви пречки няма да ви спрат и обезкуражат. Ще изчистите недоразуменията с партньора си, ако има такива. Благоприятно време да получите това, което искате, особено в любовта.

Лъв – Днес е необходимо да бъдете по-адаптивни в работата. В любовната сфера могат да се отворят нови възможности, но единствено от вас зависи дали ще успеете да ги забележите или ще ги пропуснете поради незаинтересованост.

Дева – Днес мнозина са изпълнени със самочувствие и чувстват удовлетворение. Не бива да злоупотребявате с това, на което другите разчитат. Луната преминава през вашия пети дом на творчеството, любовта и децата, което предполага да им отделите време.



Везни – Добре е да си дадете още време, преди да вземете крайните решения. Ако сте имали някакви търкания или липса на разбирателство със семейството или партньора, ситуацията започва да се променя към по-добро.

Скорпион –Следвайте намеренията си. Ще преодолеете трудности и пречки, с много добри решения, които ще ви помогнат да хармонизирате живота си и да се чувствате добре. Игнорирайте всякакви спорове, така че животът ви да не се усложнява.

Стрелец –Избягвайте емоционални и стресови ситуации, доколкото е възможно. Обградете се с приятни хора и бъдете спокойни. Не поемайте рискове, бъдете разумни. Малко търпение няма да ви навреди. В любовта бъдете честни и открити.



Козирог – Луната във вашия знак засилва вашите оптимизъм и жизненост. Твърде много страст има натрупана между вас и любимия човек, така че е възможно да има експлозия от емоции. И въпреки че ще е сладко, внимавайте да не прекалявате.

Водолей – Много от вас ще проявят иновативност в своята професионална област и идеите ви ще се приемат добре. Знаете ли, че очарованието може да ви помогне в много области, така че го използвайте като ваше предимство, без да прекалявате.

Риби – Днешният ден за някои ще е на възходи и падения, чувствата и емоциите ви, които изпитвате ще са като в увеселителен парк. Но в крайна сметка ще успеете да се стабилизирате, защото ще оцените приоритетите си и ще знаете кое наистина си струва.

Четете още: Трите зодии, които изневеряват по-често от останалите