Раците ще са уязвими, предизвикателства в работата за Стрелците

14 септември 2022 | 00:01
9408
1
Снимки: Unsplash, Pixabay

Желателно е да се решават въпроси с минимална отговорност.

Овен – Луната се движи в земния знак Телец и вие спирате част от лудото бързане и надпреварване. Тези по-спокойни енергии също благоприятстват задачи, които изискват издръжливост, дискутиране и сътрудничество.

Телец – Забравете за спестяването и се поглезете с нещо, което ще ви направи щастливи. Не слагайте повече отговорности на раменете си, отколкото всъщност можете да носите. Ако сте в процес на намиране на партньор, не го търсете в онлайн сайтове за запознанства.

Близнаци – Днес по-добре избягвайте да се опитвате да налагате своите възгледи на другите. Нищо няма да постигнете. Трудно ще се стига до разбирателство. Опитайте да разрешите проблемите със спокоен диалог.

дневен хороскоп

Рак – Днес сте много по-уязвими и чувствителни от обикновено. Вашето самочувствие и самоувереност може да бъдат подкопани от някого и ще са ви нужни подкрепа и вдъхване на кураж. Не вземайте важни решения сега.

Лъв – Днес е особено важно да изпълнявате задълженията и да не ги пренебрегвате. Твърде е възможно е да възникнат двусмислени ситуации, но със сигурност ще намерите изход. Не давайте обещания, които не сте сигурни, че ще можете да изпълните. Дева – Луната сега е в знака Телец, а Слънцето е в Дева – тези практични, добре обосновани енергии наистина ви подхождат. Можете да си прекарате страхотно днес, ако останете известно време на открито и се свържете физически със земята: грижа за градината, за балконските растения.

дневен хороскоп

Везни – Днес може би ще променяте плановете си за деня в движение, така че не си струва да планирате нищо предварително. Не е добре да вземате сериозни и важни решения. Имате нужда от спокойна атмосфера, затова се опитайте да бъдете заобиколени от подходящите хора.

Скорпион – Получавате повече свобода на работното място и точно това ще ви помогне да се покажете в много добра светлина. В любовната сфера са възможни недоразумения. Не правете прибързани заключения сами, а първо говорете с партньора си.

Стрелец –Ще ви трябва малко повече време, защото ви очакват нови предизвикателства в работата. Не трябва да поемате цялата тежест върху себе си, по-скоро се опитайте умело да я възложите и на други изпълнители.Козирог – Днес се очаква да има добро развитие по въпросите, които ви засягат пряко. Твърде е възможно да видите някоя успешно постигната цел. Денят все пак крие всякакви изненади, някои от които неприятни.

Водолей – Ако видите, че усилията ви да привлечете вниманието на някой към себе си не дават особени резултати, откажете се! Огледайте се по-добре около себе си, може би търсите любовта на грешното място.

Риби – Може да почувствате, че нещата в живота ви са малко объркани. Вместо да бързате, опитайте се да разплетете нишките търпеливо. С бързи реакции само увеличавате неприятностите и увеличавате плетеницата.


Четете още: 3 зодии ще претърпят сериозни промени до 3 декември
 

Още по темата

Най-четени