Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раците ще са уязвими, предизвикателства в работата за Стрелците

Желателно е да се решават въпроси с минимална отговорност.

Овен – Луната се движи в земния знак Телец и вие спирате част от лудото бързане и надпреварване. Тези по-спокойни енергии също благоприятстват задачи, които изискват издръжливост, дискутиране и сътрудничество.

Телец – Забравете за спестяването и се поглезете с нещо, което ще ви направи щастливи. Не слагайте повече отговорности на раменете си, отколкото всъщност можете да носите. Ако сте в процес на намиране на партньор, не го търсете в онлайн сайтове за запознанства.

Близнаци – Днес по-добре избягвайте да се опитвате да налагате своите възгледи на другите. Нищо няма да постигнете. Трудно ще се стига до разбирателство. Опитайте да разрешите проблемите със спокоен диалог.

Рак – Днес сте много по-уязвими и чувствителни от обикновено. Вашето самочувствие и самоувереност може да бъдат подкопани от някого и ще са ви нужни подкрепа и вдъхване на кураж. Не вземайте важни решения сега.

Лъв – Днес е особено важно да изпълнявате задълженията и да не ги пренебрегвате. Твърде е възможно е да възникнат двусмислени ситуации, но със сигурност ще намерите изход. Не давайте обещания, които не сте сигурни, че ще можете да изпълните.

Дева – Луната сега е в знака Телец, а Слънцето е в Дева – тези практични, добре обосновани енергии наистина ви подхождат. Можете да си прекарате страхотно днес, ако останете известно време на открито и се свържете физически със земята: грижа за градината, за балконските растения.



Везни – Днес може би ще променяте плановете си за деня в движение, така че не си струва да планирате нищо предварително. Не е добре да вземате сериозни и важни решения. Имате нужда от спокойна атмосфера, затова се опитайте да бъдете заобиколени от подходящите хора.

Скорпион – Получавате повече свобода на работното място и точно това ще ви помогне да се покажете в много добра светлина. В любовната сфера са възможни недоразумения. Не правете прибързани заключения сами, а първо говорете с партньора си.

Стрелец –Ще ви трябва малко повече време, защото ви очакват нови предизвикателства в работата. Не трябва да поемате цялата тежест върху себе си, по-скоро се опитайте умело да я възложите и на други изпълнители.



Козирог – Днес се очаква да има добро развитие по въпросите, които ви засягат пряко. Твърде е възможно да видите някоя успешно постигната цел. Денят все пак крие всякакви изненади, някои от които неприятни.

Водолей – Ако видите, че усилията ви да привлечете вниманието на някой към себе си не дават особени резултати, откажете се! Огледайте се по-добре около себе си, може би търсите любовта на грешното място.

Риби – Може да почувствате, че нещата в живота ви са малко объркани. Вместо да бързате, опитайте се да разплетете нишките търпеливо. С бързи реакции само увеличавате неприятностите и увеличавате плетеницата.

Четете още: 3 зодии ще претърпят сериозни промени до 3 декември