Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Романтика и удоволствия за Рака, нов човек в живота на Девата

Синьото и неговите нюанси днес ще ви носят късмет, както и планински кристал. Не трябва да се съмнявате в нищо. Ден за преодоляване на вътрешната несигурност. Това, от което се нуждаете в този етап от живота си, ще дойде от само себе си, ако не сте се отклонили от замисления път.

Овен – Днес сте в напористо настроение и сте готови да заявите това, което искате за себе си. Увереността ви също е висока и можете да реализирате плановете си с малко търпение и правилно планиране. Опитайте се да бъдете готови за всяка възможност, която пресича пътя ви.

Телец – Може би днес събитията се развиват по различен начин от това, което сте планирали или очаквали и е възможно да се появят промени, на които не сте разчитали. Опитайте се да се адаптирате към обстоятелствата.

Близнаци –
Изправете се срещу реалността. По този начин ще можете да намерите по-лесно решение на всеки проблем. Положителното мисленето и увереността, че ще постигнете това, което сте замислили, ще ви помогне да успеете.

Рак – Денят е добър за излизане и среща с хора. Луната е във вашия сектор за романтика и удоволствия. Покажете най-игривата си и забавна страна и е по-вероятно да привлечете това, което (или който) искате.

Лъв – Съсредоточете се върху задачите и отговорностите, които сте започнали и не сте изпълнили. Ще имате срещи и честни разговори с приятелите си, но трябва да се въздържате от импулсивни реакции. Контролирайте нрава си.

Дева – Въпреки че сте амбициозни, не се опитвайте да се справите с няколко предизвикателства наведнъж. Не пренебрегвайте поканите за приятелство в социалните мрежи, сред тях има човек, който има потенциал да спечели сърцето ви.

Везни – Където и да отидете, очите ще бъдат насочени към вас и всичко, което можете да направите, е да се насладите на вниманието. Не се изненадвайте, ако хората поискат вашия съвет и ви ухажват. Приемете ролята си.

Скорпион – Днес ще се окажете в ситуация, в която се нуждаете от голямо търпение. Не се доверявайте на всички около вас и мислете с главата си. И най-малкото необмислено действие може да доведе до грешки. Лъжите и извъртанията няма да могат да ви помогнат.

Стрелец –
Днес ще доминирате във всяка ситуация. Много сте импулсивни и искате всичко в момента, но понякога е по-добре да изчакате, защото резултатът си заслужава. Ако сте необвързани, ви очаква интересна среща с човек, който веднага ще ви хареса.

Козирог – За да се променят нещата към по-добро, първото нещо, което трябва да направите, е да изоставите негативните и песимистични мисли. Успехът ще дойде, когато погледнете към бъдещето с повече оптимизъм.

Водолей –
Има проблем, за който не искате да говорите, но това само влошава нещата, не ги подобрявате. Съберете смелост днес и се изправете пред страховете си. Планетите ще ви дадат сила за преодоляване на трудностите.

Риби – Енергията на Слънцето ви дава сила и желание да се борите за всичко. Нетърпението ви може да ви създаде проблеми, така че бъдете внимателни. Съсредоточете се и не пренебрегвайте отговорностите.

Четете още: Най-пълният седмичен любовен хороскоп за всяка зодия