Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скорпиони, стига сте ревнували, Раци - викайте приятелите на купон

Ден, в който падат маските и се разкрива не само същността на реалността около вас, но и собствения ви вътрешен свят. Вратите се отварят за вас към всяка информация, и най-вече тази, която е в дълбочината на собственото ви съзнание и подсъзнание.

Овен – Ден, който може да донесе някои притеснения, свързани с работа, срокове, пари, здраве, близък човек. Най-важното е да запазите спокойствие, да имате вяра и да правите нещата така, че да търсите решения, а не да се фокусирате само върху проблема.

Телец –
Връзката ви изисква специално внимание, тъй като нещата между вас и партньора ви са малко напрегнати. Не се увличайте от яростта – малко добро настроение прави чудеса. Опитайте се да не пренебрегвате проблемите, преструвайки се, че всичко е наред.

Близнаци
– Добре е да се задълбочите и да се посветите малко повече на това, което правите. Езикът ви днес може да е по-остър, така че внимавайте да не нараните някого или да не станете прекалено самодоволни и арогантни.

Рак –
Днес ще сте по-чувствителни и интуитивни. Много е добре да работите върху творческия си усет, да планирате и организирате бъдещи идеи. С вашите приятели ще имате добър обмен на много спомени и носталгични ситуации.

Лъв – Работата ви причинява много стрес и напрежение, но благодарение на разбирането и подкрепата на партньора ви ще намерите сили да се справите. Ако сте необвързани, наслаждавайте се на свободата си доколкото можете!

Дева – Дръжте очите си отворени днес! Имате страхотно развитие и възможности за растеж, които ще ви помогнат да си осигурите по-добро бъдеще. Бъдете готови да предприемете незабавни действия и не пропускайте нито една възможност.

Везни –
Денят може да донесе известно пробуждане на желания или интереси, които са били спящи. Слушайте и гледайте повече и говорете по-малко. Нещата във вашите отношения вървят гладко и това ви позволява да се наслаждавате на приятно и спокойно ежедневие с партньора си.

Скорпион – Опитайте се да се отървете от ревността и чувството за притежание, защото всичко, което можете да направите, е да потиснете любимия човек и да разрушите връзката си. Отпуснете се и се съсредоточете върху позитивите.

Стрелец – Ще е добре да обърнете внимание на това, което казвате днес, защото много лесно ще предизвикате недоразумения между вас и партньора ви. Старайте се да останете спокойни и да контролирате езика си.

Козирог – Може би сте стигнали до кръстопът и ще трябва да решите в коя посока да поемете. За къде сте се разбързали? Оставете нещата да се развиват със собствено темпо и ще видите, че всичко ще си дойде на мястото в точния момент.

Водолей – Пазете се от гнева и нетърпението, тъй като всички те присъстват силно във вашето емоционално енергийно поле. Ако вибрирате с тези енергии, денят ви ще бъде труден и с възможност за сблъсъци и битки.

Риби –Трябва да се отворите за живота малко повече. Важно е да се борите с апатията и обезсърчаването, които могат да ви сполетят. Дръж си очите отворени. В морето има много риба! Животът е пълен с възможности!


Четете още:

Ето какви са недостатъците на мъжа според зодията му