Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, днес може да се влюбите, Лъвове - заемете се за работа

Препоръчва се да бъдете щедри към хората - да давате подаръци, да реагирате на агресията с въздържание и доброта. Всички добри постъпки, извършени точно днес, се връщат десетократно.

Овен – Бързите планети – Меркурий, Венера, Марс и щедрия Юпитер – са на ваша страна, но няма да навреди да отворите широко очи и да бъдете малко по-дружелюбни и уверени. Да бъдете по-отворени към другите.

Телец – Може да почувствате, че животът ви не ви изпълва напълно с радост и удовлетворение и имате нужда от повече мотивация и да си поставите нови предизвикателства, които ви правят щастливи.

Близнаци –
Необходимо е да се съсредоточите по-добре върху емоционалните си нужди. Връща се желанието ви за страсти и чувства, когато Венера и Марс духат върху горещите въглени на чистото желание.

Рак –
Бъдете готови сами да се справяте с нещата и да не чакате външна подкрепа. Трябва да сте търпеливи, не давайте воля на отрицателните емоции. Денят е благоприятен за семейно планиране, за обсъждане на проблеми, контакти с роднини.

Лъв – На работното място ще цари спокойна атмосфера, така че можете напълно да се съсредоточите върху приоритетите си. Може да чуете неприятни слухове за близък човек, но не им се доверявайте, докато не поговорите с него.

Дева – Въпреки че не трябва да отричате чувствата си, би било по-разумно да предприемете по-мек подход. Малко дипломация ще ви помогне сега, тя ще проправи пътя за формиране на по-положителни отношения.

Везни – Днес има риск да се влюбите в някой красив призрак, минаващ покрай вас. Има риск да не се чувствате свободни да правите и мислите без ограничения. Но Венера предполага, че може да се случи нещо много приятно.

Скорпион – Емоционалната ви интензивност е толкова силна, че можете по невнимание да надхвърлите границите на приемливото. Желанието за постигане на своето ще има обратен ефект върху другите.

Стрелец –
Страдате от застой, тишина, липса на диалог с тези, които обичате. И конят не може да остане дълго в конюшнята. Той трябва да галопира в открити пространства, да прескочи оградата и да следва вдъхновението на момента.

Козирог – Очаква ви динамичен ден, но ще се радвате да сте постоянно в движение. Днес ще имате палави мисли. Ще ви бъдат предоставени някои неочаквани, но много примамливи възможности, така че отделете време да помислите кое е най-доброто за вас.

Водолей –За съжаление днес партньорите или близките ще станат източник на вашето раздразнение. Опитайте се да не им намирате вина и безполезно да не влизате в конфликт. Ако все пак се окажете в тази ситуация, опитайте се да не наливате масло в огъня, до вечерта всичко ще бъде както обикновено.

Риби – Вие сте очаровани от силата на чувствата си, но здравият разум ви казва да се отдръпнете, когато се доближите до онези емоции, които не можете да контролирате. Тези противоречиви желания могат да създадат опасни ситуации.

Четете още: Водолеи, през юли ви чакат нови пътища