Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везните трудно ще прикриват емоциите си, Рибите да не се борят с вятърни мелници

Отделете малко време, за да си припомните вашите желания и мечти. Енергията на деня ще бъде интензивна, а интуицията трябва да е на първо място.

Овен – Днес в следобедните часове ще имате възможност да реализирате нещо, но всичко зависи от начина, по който започнете. Бъдете готови да изслушате другите, преди да вземете окончателно решение.

Телец – Въпреки че обикновено не обичате промените, днес ще видите нови възможности в тях и сте готови да положите допълнителни усилия, за да се адаптирате. Ако сте необвързани, кой ви повтаря, че не можете да направите първата крачка? Но се придържайте към принципите си.

Близнаци – Ако работите, концентрирайте се, за да не пропуснете някоя важна подробност. Следобед излезте и общувайте с хора, които не виждате често. Внимавайте на кого се доверявате, защото някой може да ви разочарова.



Рак – Ако някой ви помоли да му направите услуга или началниците ви наложат нови задължения, за които не сте сигурни или за които нямате време, помислете добре дали да приемете. Отхвърлете всичко, което не се вписва във вашата картина за близко бъдеще.

Лъв – Ще усетите как енергията на планетата Марс въздейства на любовта ви и връща изгубената страст. Насладете се на днешните астрологични влияния, които балансират и най-сложните емоции. Промяна в плановете.

Дева – Много неща днес ще витаят във въздуха, така че ще ви бъде трудно. Дистанцирайте се по възможност от всичко, за да завършите първо започнатото, едва тогава преминете върху нещо друго. Личните отношения могат да бъдат поставени под въпрос.



Везни – Ще ви е трудно да прикривате емоциите си, така че някои неща могат много лесно да излязат на повърхността и да създадат лични проблеми. Търпението ви ще бъде подложено на изпитание през целия ден от хората, с които сте най-тясно свързани както в личен, така и в професионален план.

Скорпион – Днес ще почувствате особена чувствителност и всепроникваща меланхолия. Изпитвате силна нужда от уединение. Може инстинктивно да почувствате желание да се изолирате от проблемите си и чувствата на другите.

Стрелец – Животът ще ви даде възможност да реализирате мечта днес. Ще се чувствате късметлии и сърцето ви винаги ще се чувства щастливо. Венера ще донесе много хубав подарък за всички двойки, така че се опитайте да се възползвате максимално от деня.



Козирог – За вас, които сте обвързани, денят крие моменти на радост, които ще ви накарат да се почувствате изпълнени с любов и привързаност към партньора си. Необвързаните ще изпитват силна нужда за любов, но при тези условия, които преобладават около вас, това ще е трудно. Не се депресирайте и не се затваряйте в себе си, защото винаги има някой, който да ви очарова.

Водолей – Нещата в любовния ви живот могат да вървят по-добре, ако проявите повече интерес към партньора си и се опитате да се сближите с него. Ако сте необвързани, подхождайте предпазливо към човек, който ви привлича от работното място, но първо вижте дали чувствата са взаимни.

Риби – Преди да предприемете нещо и ако искате да избегнете неприятности, помислете дали си струва да се борите с вятърни мелници. Имайте предвид, че някои решения трябва да вземете сами и внимавайте някой добронамерен човек да не ви поведе в грешната посока.

Четете още: Какво мрази най-много всяка една зодия