Автор
Теодор Муховски

Какво мрази най-много всяка една зодия

Всяка зодия има неща, които не одобрява. И затова пръст има и астрологията. Ще ви подскажем какво мрази всяка зодия и как да се държите с нея, за да няма кавги и противоречия.

Овен

Овенът обича да командва. Той е свикнал да е шефът - мрази да му казват какво да прави. Обича да поема водещата роля. С него е най-добре да бъдете честни и открити. Ще бъде добре и за двама ви.

Телец

Телецът е влиятелна личност. При него силата на мнението е много важна, затова е по-добре да не се опитвате да го променяте. Със сигурност това няма да стане чрез натиск. Искреният разговор и откровението е нещото, с което ще го спечелите.

Близнаци

Близнаците мразят някой да им се оплаква и да хленчи. Тяхното търпение не е най-силната им страна. Затова ако искате нещо да им кажете, обмислете го внимателно и в никакъв случай не го повтаряйте по няколко пъти. Ще ги подлудите и ядосате, а те ще започнат да ви мразят и избягват.



Рак

Ракът мрази да бъдат атакуван. Не е нужно много голямо усилие, за да го обидите. Ако искате да му предадете нещо, което ще го подразни – първо пребройте до десет, поемете дълбоко въздух и се опитайте да смекчите речта си.

Лъв

Лъвът не обича да бъде омаловажаван. Лъвската природа е доста сложна. Ако искате да го спечелите на ваша страна е препоръчително да подхраните егото му, защото това ще го накара да усети вятъра в платната си.

Дева

Когато общувате с Дева, избягвайте кавгата. Девите са склонни да бъдат придирчиви, да се грижат за всеки детайл и тяхната перфекционистична природа може да доведе до безкрайни дискусии, спорове и скандали. По-добре се махнете от пътя им, когато са в подобно настроение.



Везни

Не бъдете невнимателни и небрежни с Везните, защото те мразят това. Обичат да са обградени от красиви предмети. Имат добър вкус, което означава, че преценяват много строго тези, които не са много добри в естетиката и хигиената.

Скорпион

Скорпионите мразят баналното, а ги привлича новото, загадъчното. Те са спонтанни личности, така че ако имате тривиални, безинтересни идеи, с които да предложите как да прекарате времето си - помислете преди да им ги предложите.

Стрелец

Стрелците носят цял живот детското в себе си, така че отегчаването им със сериозни разговори ще бъде истинско изпитание, от което никой няма да е доволен.



Козирог

Козирозите мразят нелоялността. За тях е важно човек да бъде честен и откровен. Чак тогава те могат да му бъдат приятели. Козирогът прощава изключително трудно и много мрази някой да го лъже за нещо. Той рядко му дава втори шанс.

Водолей

Не се месете в техните работи, те много мразят подобно отношение. Забравете да правите нещо за тях. Те не обичат да им се дават съвети, защото предпочитат да правят нещата нестандартно и както те си знаят.

Риби

Рибите не обичат, когато има нещо неясно. Могат да поемат много задачи на главата си, но ако не се изразявате ясно с тях, те може да се объркат и да не ви разберат. Следователно те няма да отделят твърде много време за вашите дела, въпреки че изобщо нямат лоши намерения.

Четете още: Ето кои мъже никога няма да ви предадат