30 кг по-слаба - Ребъл Уилсън показа секси фигура в дръзко боди (снимки)

Миналата година звездата от филмите Pitch Perfect и Actively Searching изненада феновете с невероятната си трансформация: 41-годишната актриса Ребъл Уилсън успя да отслабне от 105 на 75 кг.

Личният живот на чаровната австралийка също тръгна във възходяща линия. Дори повече, отколкото очаквахме - актрисата завърза любовен романс с красивия милиардер Джейкъб Буш.

View post on Instagram
 

През февруари тази година обаче двойката неочаквано се раздели. Уилсън замалко не се поддаде на стреса и феновете ѝ бързо споделиха тревогите си с нея - струваше им се, че звездата започва бързо да наддава.

Но, за щастие, силният дух и борбен характер на непримиримата Уилсън успяха да надделеят над всякакви мъки и терзания и тя бързо успокои почитателите си с най-новите си снимки, показващи все по-изваяния ѝ силует.

Актрисата публикува на стори в Инстаграм горещи селфи фотоси в гримьорната, където позира палаво пред огледалото от различни ъгли. На снимките Ребъл е облечена в черно полупрозрачно боди, подчертаващо доста добре нейните форми.

Последователите ѝ веднага оцениха снимките, като похвалиха звездата за нейната воля. „Продължавай така, момиче, изглеждаш фантастично!“, „Вижда се как тя става все по-уверена в себе си“, „Обичах я тогава, обичам я сега. Тя изглежда здрава и щастлива. Пример за подражание “, гласят част от коментарите в мрежата.



Ето така изглеждаше Ребъл Уилсън преди >>



Припомняме, че актрисата успя да отслабне благодарение на строг двигателен и хранителен режим, съставен ѝ от специалисти. Първо, тя премина курс за детокс в популярна австралийска клиника. След това, заедно с диетолози и треньор, започна да спазва програма за хранене и упражнения, към която продължава да се придържа строто и към ден днешен.

View post on Instagram
 

Четете още: Тайната на изумителното отслабване на Ребъл Уилсън