Съвсем наскоро Адел разкри тайната на своето драстично отслабване с цели 45 килограма. Това тя направи в интервюто за списание Vogue, а видео с разговора тя е публикувала и на профила си в Инстаграм.

„Физическите упражнения ми помогнаха да се почувствам по-добре. Никога не е ставало дума конкретно за отслабване, а по-скоро за това да възвърна тонуса и силата си, както и да отделям повече време за себе си всеки ден без телефон“, споделя британската мегазвезда, която търсела начин да се съвземе психически след мъчителния си развод със Саймън Конеки, от когото има 9-годишен син - Анджело.

View post on Instagram
 


Адел показва и продуктите, с помощта на които успяла да стопи килограмите. За да придобие днешната си великолепна форма, певицата е наблягала на тиквички, тиква, зелени билки, краставици, авокадо, нектарини. Специално внимание сред списъка тя отделя на българските люти чушки. „Внимавам за това какво влагам в тялото си“, допълва още тя.

Пред изданието и феновете си най-рейтинговата в момента певица разкрива и името на диетата, по която се е увлякла напоследък. Става дума за т.нар. сиртфуд диета, която се базира на храни, активиращи производството на сиртуини – белтъчини, ускоряващи обмяната на веществата. Същите повишават мускулния тонус и потискат чувството за глад. Такива са яйцата, лещата, скаридите, пуешкото месо, киселото мляко, семената чия и др.

View post on Instagram
 

Четете още: Искате да имате дупе като на Джей Ло? Ето тайните упражнения, с които вае секси тяло