Искате да имате дупе като на Джей Ло? Ето тайните упражнения, с които вае секси тяло

12 ноември 2021 | 07:08
7258
3
снимки: Getty Images, Instagram
3

Кой не си мечтае да има божествено тяло като на Джей Ло? И въпреки че вече е прехвърлила 50-те, много 20-годишни момичета не могат да я конкурират по сексапил. Днес обаче имаме страхотна новина - треньорът на звездната дама издаде режима и упражненията, благодарение на които изглежда по този зашеметяващ начин. 

В интервю за "Вог" Дейвид Кирш сподели, че за Джей Ло тренировките и здравословният начин на живот са приоритет. Тя залага на изключително интензивни сесии във фитнеса и се концентрира върху енергичното изпълнение на упражненията.

 

Треньорът издава, че най-голямата тайна на певицата да бъде толкова съвършена и да постига невероятни резултати се крие в внимателното подбиране на много различни техники във фитнеса - от кардио до упражнения за цяло тяло. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

"Съчетаваме кардио, плиометрия, упражнения за цяло тяло, коремни упражнения и тренировки за дупе и крака. Тренировките на Джей Ло са изключително интензивни, а тя е много посветена на тях", споделя Дейвид Кирш.

Сред любимите упражнения на латинодивата са сумо клековете, нападите, страничните махове и кляканията с отскок. В тренировките на Джей Ло се съчетават и други спортни дисциплини като бокс и пилатес. Също така се залага и на вдигането на тежести.

Дейвид обаче обръща внимание и върху живота на Дженифър извън фитнес залата. Тя следи много стриктно менюто си и си дава достатъчно време за почивка и сън. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

"Дженифър е изключително педантична към хранителните си навици, съня и изобщо за всичко в живота си. Нищо не е само на физическо ниво, за да бъдеш перфектен, трябва да направиш цялостна промяна. Един от най-важните аспекти е сънят, много е важно тялото да има време да се възстанови и да отпочине", споделя треньорът на звездата. 

Дейвид Кирш отбелязва още, че тайната за перфектно тяло се крие не само в редовните тренировки, но и в правилно подбраните упражнения. За това е изключително важно треньорът първо да разбере какви са целите на неговия клиент и какъв начин на живот води, за да бъдат постигнати максимални резултати. 

Четете още: Хит в отслабването! Момичета свалят килограми с вълшебна напитка

 


Коментари

3 Ужас!
  12 ноември 2021 | 19:06 отговор
 

Дебел ГЪЗ, а не "дупе" !

 
 
Бивш от МВР
12 ноември 2021 | 22:33

Че ядеме куро с павел преди савел.

2 герджиков
  12 ноември 2021 | 09:38 отговор
 

Искам .

 
 
Бивш от МВР
12 ноември 2021 | 11:02

Че точно онзи Казан ким карда... ли е критерии за женска хубост.

 
Бивш от МВР
12 ноември 2021 | 11:21

Лилия, че Лелко, абе някога дали ти се е случвало някви корумпирани мърши да кажем за двама за да ти питат там някъде на черният път че били от някаква главна дирекция и питат че дали имаш някакъв сатанински фейскенефбук профил. Раторичен въпрос.

 
Бивш от МВР
12 ноември 2021 | 11:23

Че Лилче, че много ай ем сори ако те състарих, че много ай ем соу сори, че пиша малко на ниво полуграмотно.

 
Бивш от МВР
12 ноември 2021 | 11:25

Че Лилче, че Тетке, а ти имаш ли някакъв фейскенефбук профил за да си разменим снимки без лични данни и мобилни номера.

1 вв
  12 ноември 2021 | 08:06 отговор
 

Нищо особено,дупе като дупе,особено след 50....!

 

Добави Коментар

Най-четени