Автор
Woman.bg

Ангелът Кандис разкрива тайните си за перфектно дупе

23-годишната руса красавица, която е родом от Южна Африка, преди месец беше обявена за една от най-скъпоплатените модели в света.

Нейният неподправен чар и перфектни мерки, й донесоха за една година (от май 2011-та до май 2012 -та) 3.1 милиона долара.



Подобно на десетки свои конкурентки Кандис беше запитана как поддържа стройното си тяло, което впечатли и "Victoria’s Secret", за да я направят един от "ангелите" на марката.

"Занимавам се с йога", разкри Кандис за американско списание - "Това ми е любимото и напоследък го правя все повече и повече. Обожавам да се разтягам и да работя за тялото и ума си."



Когато става въпрос за бързо топене на калории, красавицата се обръща към бокса, предаде lifestyle.bg

"Боксът ми приляга като спорт за поддържане на тялото. Обичам бързите неща и бързо да изразходвам енергия. Естествено не пренебрегвам и упражненията за дупе. Те са заключителната част на тренировките".

Кандис признава, че ползва услугите на личен треньор и твърди, че ако не го вижда често, след това й се налага да прави много упражнения за дупе.



"Ако пътувам и имам снимки на плажа например, ставам рано сутрин и тичам по пясъка. Правя и упражнения с гирички", допълва моделът.

Все пак тайната на слабото й тяло е фактът, че има бърз метаболизъм.

"Колкото да ям, не качвам и за да не съм кльощава преди снимки започвам много да се тъпча. Не знам докога ще продължава така. Единствено избягвам газираното, защото няма нищо по-лошо от това да си с надут корем, а да се опитваш да си секси", споредели Кандис.