Бременната Хилария Болдуин тренира по сутиен в банята (видео)

Хилария Болдуин е истинска героиня! Тя е не само красивата половинка до Алек Болдуин, но и майка на четири деца, бременна с пето. И въпреки че претърпя не един аборт, тя се осмели да продължи рода с пето отроче, което до момента, доколкото виждаме, се развива добре. В момента тя показва, че е изключителен боец, като успява да съчетае домакинските задължения, отглеждането на четирите им деца с Алек без наличието на помощници с леки тренировки. Хилария не спира да поддържа форма, макар и вече да е в напреднала бременност и макар да има куп други задължения покрай децата.

Самата звездна дама издаде, че прави упражнения всяка нощ, след като всички заспят. Тя разкри още, че е избрала нестандартно помещение за тренировките, а именно банята. Хилария сподели видео в Инстаграм точно как се случва това:

View post on Instagram
 

"Дори и да съм изморена, тренировките изпълват деня ми. Те ме свързват с тялото ми и ми помагат да контролирам правилно дишането си в това толкова стресово време", отбелязва г-жа Болдуин.

Вероятно всички, които харесвате любимата на Алек, знаете че това съвсем не е първият път, в който тя публикува видео с упражнения. Тя редовно използва профила си в социалната мрежа, за да показва различни тренировки, тъй като е посветила живота си на йогата. Така че, ако и вие сте в нейното бременно положение в момента, бихте могли да почерпите идеи за раздвижване от един истински професионален инструктор с това видео.

View post on Instagram
 

Четете още: Личният треньор на Дженифър Анистън издава кои са любимите ѝ упражнения