Черната Златка издаде хранителния режим, с който топи килограми

Ако трябва да бъдем честни, времето, в което имаме най-много нужда от сваляне на излишни килограми, то това безспорно са дните след Нова година и през лятото, когато сме готови на какви ли не лишения и усилия, за да изглеждаме като истински богини на плажа.

За море още е рано да говорим, но преяждането около новогодишните празници и последвалите ги след тях именни дни определено са оставили тежък отпечатък върху самочувствието ни, щедро дарявайки ни с по някое и друго килце отгоре.

View post on Instagram
 

За щастие светът е голям и треньори, инструктори, диетолози и инфлуенсъри по темата дебнат отвсякъде, за да ни спасят. Някъде там е и Кирил Танев – любимия на Златка Димитрова, на когото сексапилната брюнетка дължи много за външния си вид.

Не е тайна, че смуглата красавица е ревностна почитателка на фитнес тренировките и вече повече от година прекарва голяма част от времето си в компанията на спортните уредите, с които вае тяло ежедневно. Разбира се, под вещото наблюдение на майстор Танев.

View post on Instagram
 

Последният пък, от своя страна, с охота отговори на някои въпроси на последователите си по вечната темата за отслабването. Сред тях бе и този как се храни благоверната му половинка.

Ето как всъщност изглежда един хранителен ден на Златка Димитрова по думите на Танев: сутрин на закуска хапва овес, протеин и банан. След това тренира, като след тренировката приема добавка - тренировъчна формула.

Обядът ѝ най-често включва пилешко и ориз. Между обяда и вечерята Златка хапва междинно, а денят завършва с продукти без въглехидрати – например риба или месо със салата.

Кирил Танев е категоричен още, че въпреки затворените зали, при добра самодисциплина, перфектни резултати могат да се постигнат и с тренировки вкъщи.
Съветът на експерта е да добавяме до 300 г зеленчуци на хранене, а ако страдаме от подуване, задължително те да са термично обработени.

View post on Instagram
 

Четете още: Тайната за перфектната фигура на Мелания Тръмп