Днес Мелания Тръмп вече не е първа дама на САЩ, но истината е, че тя бе една от най-обаятелните жени, обитавали Белия дом. И светът винаги ще я помни с прекрасната ѝ фигура, изискания стил и невероятното ѝ лице. Красивата словенка е известна с кариерата си на фотомодел, показвала фигурата си в доста откровени фотосесии, рекламирайки бельо. Във френското мъжко списание Max тя дори се появява гола.



В края на април Мелания навърши 50 години, но физическата ѝ форма все още причинява на околните не по-малко вълнение и завист от времето на палавите ѝ години.

Работата е там, че съпругата на президента на САЩ, за когото е омъжена от 2005 г., все още следва определени хранителни навици, които ѝ позволяват да изглежда по този удивителен начин.



В интервю за списание GQ през 2016 г. красивата словенка споделя, че спазва балансирана диета и всеки ден си поставя целта да изяде поне седем плода. Мелания придобила този навик, когато все още работила като модел в Ню Йорк. Тя е убедена, че така тялото получава необходимите грижи. Първата дама също така предпочита органични съставки, а любовта към коктейлите ѝ помага да спазва гореспоменатия плодов режим.



През 2013 г., когато тя и Доналд все още нямат представа, че ще заживеят един ден в Белия дом, Мелания разкрива любимата си рецепта за смути на почитателите си във Facebook, която тя горещо препоръчва като избор за здравословна закуска. Съставът включва пресен органичен спанак, целина, моркови, боровинки, ябълки, натурален портокалов сок, лимонов сок, нискомаслено кисело мляко, зехтин, ленени семена, както и омега-3 и витамин D.



Количеството на консумираните от Мелания плодове може да изглежда прекомерно, но вероятно във високата концентрация на пресни продукти и изобилието от хранителни вещества се крие тайната на сияещата ѝ кожа и тонизирана фигура. Плодовете са богати на витамини и минерали, включително фолат, витамин С и калий, както и на фибри, които помагат за доброто състояние на чревната флора. В интервю за GQ Мелания заявява още, че въпреки любовта си към гастрономията, тя никога не стига до крайности и отхвърля концепцията за диети, стараейки се единствено да се придържа към здравословното хранене.

Мелания е признавала дори, че страстта ѝ към плодовете ѝ е помагала неведнъж да се справи с желанието ѝ за сладолед, който тя толкова много обожава. За разлика от плодовете, оказва се, че г-жа Тръмп, не е особен почитател на зеленчуците. В графата на най-недолюбваните от нея зеленчуци попадат артишокът и лукът.

Що се отнася до спортния режим на Мелания, известни са нейните предпочитания към гиричките и упражненията с тежести за оформяне на краката.

Четете още: Режимът на Синди Крофорд: Как супермоделът успява да е супер секси на 54