Дара подлуди феновете: Искат я гола!

14 септември 2022 | 15:53
39863
2
Снимки: Instagram
2

Дара, която отскоро отново се изявява като треньор в "Гласът на България", изглежда във фантастична форма и това явно е привлякло вниманието на феновете.

Заради изваяната си фитура певицата бе залята с порой от пикантни предложения от страна на мъжката аудитория.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DARA (@darnadude)


"Ставам доста рано и винаги хващам изгрева. Преди дни пуснах снимка на изгрева, а един фен ми написа: "Дара, прати ми твои голи снимки, моля!". Възпитан човек, но просто нямам такова съдържание в телефона си", споделя красавицата пред "България днес". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DARA (@darnadude)


Новият си силует изпълнителката дължи на строга диета и физически упражнения. Два месеца били нужни на Дара, за да влезе в идеалната си форма. Началото на своя тренировъчен режим тя поставила след края на пандемията с девет фитнес тренировки седмично, комбинирани с танци. Междувременно спазвала зверска диета без захар, тестени изделия, алкохол и газирани напитки. На всеки две седмици Дара гладува. 16 часа не яде нищо, а следващите 8 часа се храни. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DARA (@darnadude)

През 2021 г. чаровната варненка стана най-младият треньор в историята на "България търси талант". В шоуто тя набляга на своята артистичност и провокативни тоалети.

За гаджето си Дара заговори едва наскоро. Става дума за Еврин Иванов, който е доктор по фармакология. През последните месеци двамата се отдадоха на пътешествия в седем държави. "Винаги, когато излизам навън, се срещам и запознавам с различни гледни точки и култури и имах голяма нужда да го направя. След всяко пътешествие се завръщам променена, отворена и заредена за нови приключения", споделя лъчезарната изпълнителка. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DARA (@darnadude)

Четете още: Ето я диетата, с която Симона Загорова се стопи



Коментари

2
  17 септември 2022 | 12:03 отговор
 

 
1
  16 септември 2022 | 19:30 отговор
 

 

Добави Коментар