Автор
Христина Кирилова

Ето я диетата, с която Симона Загорова се стопи

Симона Загорова сякаш се топи с всеки изминал ден и изглежда дори по-добре, отколкото преди да забременее и да роди първото си дете. Красивата дъщеря на Глория неведнъж е признавала, че цял живот води борба с килограмите, но феновете ѝ я харесват, дори и в по-пълните ѝ периоди, тъй като е достатъчно чаровна, дори и когато не е в топ форма.

Сега обаче Симона е по-секси от всякога и сякаш мотивацията ѝ се засилва все повече, а това си личи от селфитата, които споделя почти всекидневно от фитнес залата. Мнозина предположиха, че причината за драстичното отслабване на певицата и редовните тренировки се крие в положителна промяна в любовния ѝ живот. Дори се заговори, че е стоплила отношенията си с Даниел, с когото се разделиха преди година, само няколко месеца, след като се роди дъщеря им Галина.

View post on Instagram
 

Истината обаче беше споделена от майката на Загорова - Глория в телевизионния ефир. Примата на попфолка гордо заяви, че наследницата ѝ най-накрая я е послушала по отношение на здравословното хранене и се е доверила на любимата диета на майка си, режима създаден от д-р Емилова.

View post on Instagram
 

Известното гладолечение се провежда за минимум 3, 5 или 10 дни, като при него са позволени само чайове, плодове и мед. Започва се с чай, след два часа се яде един вид плод и след два часа отново се пие чай. Последният прием на течности е не по-късно от 20 ч.

Симона обаче вдигнала летвата и с фастинг, като не се хранела след 18 ч. и приемала главно салати и месо.

Четете още: Наистина ли може да отслабнем с 8-часова диета