В разгара на лятото решихме да обърнем специално внимание на мечтата на всяка жена - плоското коремче. С плоско коремче топлите дни са по-хубави - банските ни стоят чудесно, имаме самочувствие и онова специфично усещане за женственост, което всяка от нас носи.

Истината обаче е, че по пътя към изящните извивки понякога срещаме трудности, с които не можем да се справим сами. Полагаме усилия, но не виждаме резултати, а това ни обезкуражава допълнително. Затова това лято ние идваме на помощ, заредени с много настроение, ценни съвети и практични идеи.



Ще ви разкажем на какви храни да наблегнете, какви упражнения да правите и не на последно място ще ви разкрием на какво се дължи онова специфично подуване на коремчето, след всяко хранене, дори когато хапвате само с плодове и зеленчуци.

Ако сме ви заинтригували, следете ни през следващите седмици, за да откриете всичко необходимо по пътя към мечтаното плоско коремче. Поканете и приятелки, очакваме ви!

Wоman.bg съветва:

Когато говорим за плоско коремче, добре е да се доверим на сигурна и надеждна хранителна добавка, която да ни помогне в битката за тънка талия.

Правим този проект в партньорство с Ензи - Мил, добавка, която помага за по-доброто храносмилане, лекота и стомашен комфорт!

(в материала има продуктово позициониране)