Дженифър Анистън на 51 по късо потниче - как може да е толкова секси? (снимки)

21 ноември 2020 | 10:00
79859
2
снимки: Instagram, DailyMail, GettyImages
2

За дами като Дженифър Анистън времето сякаш е спряло и сякаш тя винаги ще си бъде готината Рейчъл от "Приятели" с наивно момичешко излъчване и страхотно тяло. Само че освен на чудни гени, тя разчита и на усилията, които полага за визията си. Актрисата винаги е проповядвала здравословния начин на живот и съвсем не крие, че се труди упорито във фитнеса. А резултатът определено е налице!

Наскоро Джен показа невероятната си фигура в кадри от рекламна фотосесия за хранителни добавки. На някои от снимките виждаме как 51-годишната красавица тича по спортен клин и къс топ, а на други - как изпълнява любимата си йога поза.

Дженифър Анистън

Анистън разкрива, че се е съгласила да стане лице на марката за хранителни добавки, тъй като самата тя ги използва от години за старт на деня и за да поддържа прекрасната си фигура. Разбира се, Дженифър е изключително стриктна и към диетата си.

Четете още: Диетата 16:9 и защо всички полудяха по нея?

Още по темата

Коментари

2
  25 ноември 2020 | 17:59 отговор
 

СЪСУХРЕНА СТАРА БАБИЧКЕРА,ЛЪХА НА ПЕНСИЯ ВЪПРЕКИ ЯКИЯ ФОТОШОП!!!ПЛЮС ТОВА ИЗГЛЕЖДА НАД 60-ТЕ,МНОГО СЪСТАРЕН СТАР ИЗСЪХНАЛ СЛИВОК...КАТО ДОБАВИМ И ЧЕ Е ПРИРОДНО ГРОЗНА!

 
1 Кольо дървения
  22 ноември 2020 | 19:31 отговор
 

Дженито я ебах 2004г в Китен... супер яко путенце имаше...

 

Добави Коментар

Най-четени