Ето как Марго Роби топи килограми, за да влезе в ролята на Барби

Марго Роби е не само една от най-красивите дами но Холивуд, но и може да се похвали с отлична фигура. Сега обаче актрисата се е впуснала в специален режим, тъй като ѝ предстои да влезе в ролята на любимата на всички момичета по света кукла Барби. Преди броени дни тя издаде как топи килограми за новото си начинание.

Основното правило в диетата ѝ е минимум въглехидрати и никакво сладко. Денят ѝ започва с овесена каша и смути, което да я зареди с енергия през деня.

За обяд актрисата залага на салата с печено, а за вечеря похапва пържола от риба тон с гарнитура от сладък картоф, тъй като този зеленчук е най-добрата опция за прием на въглехидрати, когато искаме да свалим излишните килограми.

View post on Instagram
 

Марго Роби признава също така, че е страстен почитател на чая и може да изпие наистина солидно количество за един ден. Актрисата е запалена по чая, още откакто се премести в Лондон, където знаем, че топлата напитка е на почит.

Тя не крие и че като всеки човек, си има кулинарни слабости и не може да устои на бургерите и мексиканската кухня. Красавицата признава, че от време на време си позволява да похапва бургери с пържени картофки и бира, но в момента проявява воля заради предстоящата си роля на Барби.

View post on Instagram
 

Марго не пропуска и тренировките по пилатес, а залага на упражнения с тежести, единствено когато се подготвя за роля. През останалото време обича да поддържа фиурата си с танци и тенис.

Четете още: Михаела Филева показа как танцува на пилон (видео)