Не е тайна, че през последните месеци фолкдивата Галена се сдоби с няколко килограма отгоре. Припомняме ви, че ѝ се наложи да се бори с коронавируса още в първите месеци на пандемията и след краткото възвръщане на предишната ситуация през лятото, когато имаше възможността да изпълнява ангажиментите си, тя отново (също както и останалите ѝ колеги) остава вкъщи. Обездвижването и сложната ситуация очевидно са се отразили на Галена и тя е започнала да похапва повече и временно беше изоставила тренировките във фитнеса.

View post on Instagram
 


До момента тя обаче не обръщаше внимание на публикациите в медиите и забележките на феновете, свързани с теглото ѝ. Всичко се променя след гостуването ѝ в шоуто на Николаос Цитиридис преди около месец. Тогава фигурата ѝ напомняше много на първите години от кариерата ѝ, когато беше по-пухкава. Говори се, че Галена е предприела спешни и строги мерки за отслабване точно покрай празниците и е предупредила близките си, че тази година не желае да я изкушават с калорични вкусотии. Певицата дори е предвидила диетично меню и е започнала отново да тренира с фитнес инструктор, който ѝ прави тренировки с помощта на видео връзка.

View post on Instagram
 


На последните си снимки в инстаграм Галена изглежда по-слаба, но според злите езици тя обича да се заиграва с фотошопа. Сигурни сме, че певицата скоро отново ще постигне завидната форма, в която беше преди пандемията.

През декември раздаваме страхотни награди. За да спечелите, кликнете тук.