Автор
Веселина Петрова

Холи Бери показа нещо уникално, с което взриви Инстаграм

Има жени, които вдъхновяват. Сред тях са любимата ми Дженифър Лопес, както и Холи Бери. Тя винаги може да ви мотивира да влезете във фитнеса и да дадете максимума от себе си. За да изглеждате ето така.

Преди дни актрисата, която е на 53, публикува още едно зареждащо с положителни емоции видео в своя Инстаграм акаунт. Секси брюнетката демонстрира перфектна форма и уникална преса. Разбира се, стегнатото тяло изисква редовни грижи. И Холи ни го напомня постоянно. Казва, че не си представя живота без тренировките.

View post on Instagram
 

Залага на разнообразна програма. Тренировките ѝ включват бокс, муай-тай, както и упражнения за сила и кондиция. Спортува усилено пет дни от седмицата.

View post on Instagram
 

От значение е и балансираното хранене. А Холи е почитателка на фастинга, за който ние писахме наскоро. Или т.нар. интервално гладуване.
Холи и треньорът ѝ Питър Лий Томас се придържат към класическата схема 16/8: в продължение на 16 часа се въздържат от храна и разпределят храненето в следващите 8 часа. Холи казва, че подбира внимателно храната си. Обикновено това са пресни продукти, минали през минимум обработка.

Повече за интервалното гладуване можете да прочетете тук.