Холи Бери не просто е от звездите, които могат да се похвалят с прекрасно тяло, тя е достойна за фитнес гуру!

Красавицата поддържа активно профила си в Инстаграм, където най-често споделя кадри от любимите си тренировки. Тя неведнъж е признавала, че обожава спорта и той я кара да се чувства здрава и щастлива. Ако ви е необходима мотивация, за да започнете да се грижите за тялото си, просто вижте с каква радост тренира актрисата.

Холи е полезна на последователите си, тъй като с удоволствие споделя точно с какви упражнения вае тяло. Следващите 3 са изключително подходящи за коремната област и са лесно изпълними. Единственото, което ще ви е необходимо за тях, е удобен екип и кърпа.

Цели коремни преси с кърпа в ръце (10-20 повторения)



Легнете по гръб и стъпете, а колената ви да бъдат свити. Хванете кърпата в ръце и ги изпънете нагоре. Започнете да правите цели коремни преси.

Бавни руски туистове (10-20 повторения)



Седнете на пода със свити колена. Вдигнете стъпалата във въздуха и нека бъдат едно до друго, за да имате баланс. Вземете кърпата, опънете ръце и се завъртете надясно, докато дясната ви ръка не докосне пода. Направете същото и на другата страна.

Български клекове назад и вдигане на колената (10-20 повторения)



Застанете изправени със събрани крака и вземете кърпата в ръце. Изпънете ги хубаво нагоре над главата. Стъпете с десния крак назад и го сгънете, докато коляното докосне пода. След това го върнете в изходна позиция и го сгънете пред гърди, а в същото време спуснете ръце към коляното. Повторете същото и с левия крак.

Четете още: Как да изваете дупе и крака с упражнения на открито