Автор
Woman.bg

Как влязох във форма след раждането: 12 звезди разказват

Всяка дама, която е дала живот, знае, че връщането на фигурата е един от най-трудните и продължителни процеси след раждането. А жените, които постоянно са под светлините на прожекторите, са подложени на още по-голям стрес, защото са длъжни пред себе си и феновете си бързо да възстановят визията си от преди 9 месеца. Без съмнение почти всички успяват, някои го постигат дори много по-скоро, отколкото очакваме, че е възможно. Самите те днес са готови да споделят как са успели да го направят.

1. Кейт Хъдсън

View post on Instagram
 


Два месеца след раждането на дъщеря си Рани Роуз актрисата сподели своя актуална снимка в Инстаграм, на която с гордост показва тялото си. Кейт заявява, че вече е време да се съсредоточи над здравето и визията си: „Сега имам мисията да се преборя с килограмите!“

Хъдсън споделя още, че се опитва да намери баланса между грижите за децата и себе си – едно от най-трудните неща за всяка майка, независимо дали работи, или не. Тя разкрива, че сред причините за отслабването и желанието ѝ за възвръщането на старата форма е и фактът, че през пролетта я очакват снимки за нов филм. Актрисата разкрива, че ще подходи разумно към борбата с килограмите, поддържайки кърмата си и че ще заложи на усилените тренировки.

2. Криси Тийгън



Само 10 месеца, след като роди дъщеря си Луна, Криси позира по бански и изглеждаше също толкова ослепително, колкото и преди да даде живот на първото си дете. След време моделът сподели, че е била изключително напрегната психически от факта, че има коремче и разкри, че съвсем не е толкова перфектна, колкото си мисли светът. Но е успяла да се съсредоточи над работата върху фигурата си.

3. Ким Кардашиян



Както знаем, Ким винаги е открита и говори искрено за изпитанията, през които минава, включително и за промените в тялото ѝ след двете раждания. Известната дама от клана Кардашиян разкрива, че тя съвсем не е от дамите, които отслабват лесно след раждане:

„След като родих сина си, толкова много завиждах на бременните момичета, които имаха големи кореми и само няколко седмици след раждането изглеждат така сякаш никога не са били бременни. Повярвайте ми, аз изобщо не бях този случай. Всеки от нас има своите недостатъци и неща, които иска да промени. Но извивките ми ме правят такава, каквато съм. Затова се гордея с тялото си и с промените, които са се случили с него. Знам, че всяка една от тях се е случила, за да имам любимите си две ангелчета.“

4. Холи Уилоуби



За разлика от много други известни дами, Холи намира говоренето открито за промените на тялото и възвръщането на формата след раждане за нещо безполезно, защото:

„Всеки минава през различни неща в този период и приключението на всяка една от нас е много индивидуално. Не искам да споделям на света какво съм постигнала и какъв е фитнес режимът ми и след това други жени да започнат да го следват, защото на тях може да не им подейства по същия начин. Съжалявам, но не желая да бъда част от цялата тази конспирация, която кара жените да се притесняват от телата си. Всяка една от нас трябва да се поглежда в огледалото и да реши сама за себе си какво да направи, за да се почувства щастлива. Така направих и аз.“

5. Мила Кунис



Мила Кунис споделя открито, че най-голямата промяна, която е забелязала в тялото си след раждането на първото ѝ дете през 2014 г., е била в гърдите ѝ. Те пораснали много, което я накарало да се чувства странно:

„Аз наистина не знам какво да правя с тези големи гърди, защото никога не съм имала такива. Изведнъж трябваше да започна да се съобразявам с тях и да променя начина си на обличане. Не го очаквах, сякаш открих напълно нов свят за мен!“, споделя самата Мила.

6. Ан Хатауей



Актрисата стана майка през 2016 г. и само няколко месеца по-късно се присъедини към звездните дами, които говорят открито за борбата с килограмите след раждане:

„Няма нищо срамно в това да качиш няколко килограма по време на бременността или по какъвто и да е друг повод. Човешкото тяло се променя. То расте или се свива. Най-важното е да има любов и не позволявайте на никого да ви внуши нещо друго.“

Напълно те подкрепяме, Ан!

7. Рочил Хюмс



Телевизионната водеща Рочил Хюмс се завърна на екран в перфектна форма едва 6 месеца, след като роди второто си дете. Звездната дама споделя, че е успяла да отслабне, тъй като е имала перфектно измислен план, който е следвала много стриктно – здрави тренировки и разумен начин на хранене. Рочил е категорична, че това е нейният живот и никога не ѝ се е налагало да спазва строги диети. Също така тя не иска да достигне визия, която е различна от това, което е била и преди раждането, държи на всяка своя извивка.

8. Оливия Уайлд



Оливия винаги е знаела, че не е от онези жени, които отслабват бързо след раждането и не е никак обезпокоена от този факт:

„Не съм в перфектна форма. Всъщност никога не съм била по-мекичка, като изключим един период от ученическите ми години, когато открих вкусните донъти. И дори на снимките по списанията да ви се струвам перфектна, трябва да знаете, че съм майка и всъщност изглеждам като такава.“

9. Кейт Уинслет



„Имам увиснал корем от бременността, а гърдите ми са откърмили две деца и дори ми е трудно да ги нося. Но съм щастлива и се чувствам добре. Когато се поглеждам в огледалото не си казвам: „Уау! Изглеждам фантастично!“ Разбира се, че не го правя. Никой не е идеален. Аз просто не вярвам в съвършенството. Вярвам в това, че всеки е такъв какъвто е и трябва да бъде горд от себе си“, споделя Кейт след двете си раждания.

10. Пинк

View post on Instagram
 


Малко след като роди второто си дете Пинк сподели своя снимка в Инстаграм. На нея звездата се намира във фитнеса и работи здраво върху тялото си. Под фотоса тя пише:

„Знаете ли, че тежа 72 кг и съм висока 160 см? По „стандарт“ това означава, че съм с наднормено тегло. Знам, че в момента не съм във върховата си форма, дори не съм близо до нея след Бебе 2, но по дяволите, не се чувствам дебела. Теглото е просто цифра. Слезте от тези кантари, дами!“

11. Хилари Дъф



Хилари роди първата си рожба през 2012 г. и малко по-късно сподели в интервю как е успяла да избегне лошите мисли спрямо наедрялото си тяло:

„Мисля, че ако попитате, която и да е бременна жена, тя ще каже, че иска старата си форма, но истината е, че това отнема време. Щом на тялото му е отнело 9 месеца, за да изглежда по този начин, значи то е качило тези килограми по някаква причина. Освен това, в момент, в който все още кърмите, не трябва да предприемате никакви драстични промени в храненето си. Сега просто гледам красивото си бебе и си давам сметка, че никога не съм била по-благодарна за тялото, което имам.“

12. Блейк Лайвли



Само 8 месеца след раждането на първото си дете Блейк трябваше да бъде пред камера на плажа по бански за снимките на филма “In The Shallow”. И ако гледате лентата, никога няма да предположите, че от тази жена е излязло дете едва преди няколко месеца. Истината е, че Блейк не дължи бързата промяна на естествените ритми на организма си, а на определен режим:

„Тогава трябваше да се съсредоточа върху тренировките и правилния хранителен режим. Имах зад гърба си двама треньори и един диетолог, които ми помогнаха изключително много да забързам процеса на отслабване и след 8 месеца да изглеждам перфектно. Аз бях във форма, в която не е нормално да бъде една жена, родила преди няколко месеца. Много жени се чувстват задължени да изглеждат като модел на Victoria`s Secret, след като родят, но това е абсурдно. Аз го направих, защото това ми е работата.“

Четете още: Какво е Дъброу диета и защо да я пробвате?